FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Iaşiul sacrificat?

Articol de , - Publicat marti, 27 mai 2008 00:00

Şefii Ceahlăului cer federalilor ca, în şedinţa de azi, să nu acorde Politehnicii licenţa pentru Liga I.

Ieşenii sînt în alertă! Surse au­to­rizate susţin că, la influenţele Ceahlăului, membrii Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor vor decide indirect retro­gra­darea lui Poli şi rămînerea tru­pei lui “Pinalti” în Liga I.
Mai concret, alb-albaştrii ur­mea­ză să fie judecaţi astăzi pentru că nu au reuşit să-şi achite datoriile de 2.000.000 lei către bugetul de stat pînă la 31 martie, data limită prevăzută în manualul de licen­ţie­re. Chiar dacă în acest moment sînt la zi cu plăţile restante, ieşenii se tem că relaţiile lui Gheorghe Ştefan la vîrful FRF, în special la preşe­dintele Mircea Sandu, vor influenţa decizia finală a Comisiei şi apelul le va fi respins.

Prin vocea preşedintelui exe­cutiv al clubului, Viorel Măstă­că­nea­nu, nemţenii le transmit fede­ralilor că sînt îndreptăţiţi să rămînă în prima ligă, în ciuda rezultatelor de pe teren: “Sper ca membrii Comisiei să-şi facă treaba cum trebuie. Poli nu şi-a plătit datoriile la stat şi din acest motiv nu merită să evolueze în Liga I”. Şi anul trecut, Ceahlăul a retrogradat, dar a ră­mas în prima divizie în locul Deltei Tulcea, care n-a izbutit să treacă examenul licenţierii!

Scapă şi Mioveniul?
Surse autorizate afirmă că nu doar Ceahlăul speră să scape de retro­gradare la “masa verde”, ci şi Dacia Mioveni (locul 16 în ediţia trecută de campionat). Clubul patronat de Gigi Neţoiu încearcă să profite de situa­ţia incertă în care se găsesc Oţelul Galaţi şi Gloria Buzău. Acestea au depăşit şi ele termenul limită (31 martie) pînă la care trebuia întoc­mit dosarul de licenţiere şi vor afla tot azi verdictul.

“Sînt vreo patru cluburi care nu merită să fie în Liga I. Dacă cei de la licenţiere nu ne dau dreptate, vom merge pînă în pînzele albe, la forurile internaţionale”
Viorel Măstăcăneanu preşedinte CA Ceahlăul

“La ce investiţii aţi făcut aici, e păcat să nu aveţi echipă în Liga I”
Mircea Sandu către Gheorghe Ştefan

31 mai e data limită la care FRF e obligată să anunţe echipele ce au licenţă pentru Liga I

11 este locul ocupat de Poli Iaşi sezonul trecut, în timp ce Ceahlăul a terminat pe 15

Declaraţia zilei: Gheorghe Ştefan, preşedinte de onoare Ceahlăul

“Sper să se judece corect. Dacă cei de la Poli Iaşi se tem că eu pot influenţa Comisia, cazul să se judece la UEFA!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (161)
 •  28 Mai 2008, 00:01

cind spuneam ca iasul ne paraseste ziceati ca sint baut ! Daca te pui capra cu rapid si dinamo nu este suficient, mai iasilor, era sa zic sclavilor. Trebuia sa stai capra si cu oile !

 •  27 Mai 2008, 22:56

CEAHLAUL va mai ramane 2 ani cel putin la rand in liga 1, la masa verde pana isi finalizeaza stadionul de UCL, dupa aia, banii ii va baga in echipa si va juca permanent in CHAMPIONS LEAGUE, DIRECT IN FAZA GRUPELOR! P.S.lui BLATTER ii place f.mult la PIATRA NEAMT, ii aduce aminte de orasul tineretii sale:SAINT-GALLEN! Nasu nici daca ar vrea, nu ar putea RETROGRADA echipa "piloasa" de sub PIETRICICA caruia i s-a "sters" suspect de repede suspendarea dupa cazul FOLCLORISTELOR!

 •  27 Mai 2008, 22:49

In perioada 3-5 IUNIE la PIATRA NEAMT e CUPA MONDIALA VOLVO la calarie...in superba baza hipica VIRGIL BARBUCEANU! Invitatul lui PINALTI actualul si viitor primar de PIATRA NEAMT e insusi JOSEPH BLATTER cu nea mircea sandu si lupescu... Blatter i-a promis lui M.SANDU organizarea CUPEI UEFA din 2011. Daca nu va fi gata in timp util stadionul national, varianta de rezerva e stadionul CEAHLAUL care va avea pana in 2011, 40.000 de locuri si va fi complet acoperit!

Vezi toate comentariile (161)
Comentează