FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Latovlevici lămurește lucrurile despre relația sa cu Gâlcă: "Atunci l-am simțit dezamăgit"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 09:55

Iasmin Latovlevici s-a despărțit de Steaua și a ales să meargă în Turcia, la Genclerbirligi, acolo unde va fi coleg cu un alt fost stelist, Bogdan Stancu.

Fundașul stînga a recunoscut că motivul principal pentru care a ales această variantă este cel financiar.

Deși a mai fost dorit de Saint Etienne, Dinamo Zagreb și Volyn în trecut, în ultima vreme doar turcii și o formație din Italia l-au mai curtat.

"M-am gîndit și la situația financiară și cred că am făcut o alegere foarte bună. Bogdan Stancu m-a sfătuit și m-a convins să vin la Genclerbirligi", a spus Latovlevici la Digisport.

...despre relația cu Gâlcă: ”N-a fost nici o supărare cu Costel Gâlcă, chiar am avut o colaborare deschisă cu el, am comunicat mereu, consider că și dînsul a fost sincer cu mine.

După meciul cu ASA Tîrgu Mureș, chiar l-am simțit dezamăgit. Aveam dureri mari la tendon, la RMN nu a ieșit nimic și nu știa nici el ce să creadă, era a doua oară.

De atunci a apărut o oarecare dezamăgire. A jucat și Filip bine și trebuia să-mi aștept rîndul”, a spus fotbalistul.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează