FOTBAL  »  Superliga  »  BUZĂU - U CRAIOVA 1-0

Iepuraşi

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 mai 2008 00:00

Consacraţii Craiovei nu s-au omorît cu firea, tinerii n-au putut mai mult, iar Buzăul rămîne în cărţi pentru un nou sezon în Liga 1.

În meciul cu retrogradarea pe masă, Ştefan Stoica şi-a întîmpinat oltenii cu 7 fotbalişti cu profil defensiv în primul “11”. Gloria a cîştigat în forţă, a reuşit să frîngă mijlocul trupei lui Nicolo Napoli, însă a fost rigidă şi previzibilă în atac. Ocaziile au făcut cu rîndul. Buzoienii Ionescu şi Eze au ratat primii. Apoi, Costea şi-a ştirbit reputaţia de golgeter în două rînduri. Lung jr. a arătat că seamă­nă leit cu tatăl său, nu numai fizic, scoţînd superb de sub transversală “bomba” lui Ionescu.

Pentru mai multă potenţă, Stoica a introdus două vîrfuri după pauză, Ioviţă şi Nunes. Privirile au mai rămas însă preţ de cîteva minute pe atacul oaspeţilor.

La 25 de metri, Costea, singur cu Mincă, a decis să nu mai alerge şi a preferat un lob indolent în braţele portarului. Mutările lui “Mou­rin­ho” au decis ultima treime din meci şi gazdele au năvălit peste puştii Craiovei. Le-au speculat o singură dată naivitatea, prin Nunes, în minutul 75, şi a fost su­fi­cient. Iar oltenii au intrat în gura fanilor, care îi bănuiesc de non­com­bat în Crîng.

“Nu am scăpat încă de retrogradare. Mizez pe corectitudinea Timişoarei şi a Craiovei”
Costel Bucur patron Gloria Buzău

“Ne-a ieşit, intraserăm pe o stradă cu sens unic. Pentru noi, ar fi mai bine ca Steaua să o bată pe Dinamo”
Ştefan Stoica antrenor Gloria Buzău

Costea a aruncat banderola
Căpitan a­sea­ră, Florin Cos­tea (foto) a fost cam­pio­nul ratărilor în Crîng. În a doua repriză, supărat pe pro­­­priile ne­reu­­şite, dar şi pentru că a fost criticat de colegi, “de­ca­rul” şi-a des­fă­cut bande­ro­la şi a aruncat-o în di­recţia băncii de rezerve. “A simţit o durere pu­ternică la mînă, a suferit o con­trac­tură şi a venit la marginea terenului pentru a primi îngrijiri me­dicale”, a comentat Nicolo Napoli.

Fanii: “Ce blat frumos!”
Suporterii Universităţii au taxat dur atitudinea în joc a favoriţilor, la Bu­zău. Fanii au asaltat cu mesaje iro­nice site-ul craiovamaxima.ro, a­cu­zînd că Ştiinţa a netezit calea bu­zo­ienilor spre victorie. “Ce blat frumos! Jucătorii au avut o a­titu­­dine penibilă şi ruşinoasă. Ama­torism! Nu vom fi niciodată o e­chi­pă mare în condiţiile astea”, au scris susţinătorii Craiovei.

“Au dormit la gol”
Nicolo Napoli a criticat evoluţia e­chipei sale în a doua repriză: “A fost un meci cu două feţe. Deşi am con­trolat jocul, golul a picat în poarta noastră la o fază în care jucătorii mei au dormit. Eu cred că toţi băieţii şi-au apărat corect şansele, însă nu pot să bag mîna în foc pentru nimeni. Gloria să stea liniştită dacă crede că rămînerea ei în Liga I depinde de noi. Vom juca la victorie în ultima etapă, cu Ceahlăul”.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (40)
 •  06 Mai 2008, 13:35

ASTA E CEL MAI MARE BLAT DIN SEZONUL ASTA...DAK NU O SA FIE CEL MAI MARE CU STEAUA IN CAZUL IN KRE CONDUCE CFR LA PAUZA!!!

 •  05 Mai 2008, 13:13

bate craiova pe ceahlau....gloria ramane in liga1...sa moara pinalty de suparare....

 •  05 Mai 2008, 10:29

Liga a 2a scrie pe voi.Steaua nu "se manjeste" sa va dea voua meciul, descultilor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close