FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Iftime face dezvăluiri din vestiarul Botoșaniului: "Toți jucătorii, cu excepția unuia, îl vor în continuare pe Grozavu"

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 11:05

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, susține că a purtat discuții cu toți jucătorii în ultimele două săptămîni, înainte de a lua decizia dacă va continua sau îl va demite pe antrenorul Leo Grozavu.

Tot lotul, cu excepția unui jucător, l-a vrut în continuare pe tehnician, iar cel care este cel mai supărat pe Leo Grozavu este atacantul Attila Hadnagy, care în multe partide a fost ținut pe bancă.

"Două săptămîni am avut discuții cu lotul în particular, cu toții, pe grupuri și 100 %, cu excepția unui singur jucător, îl vor în continuare pe Leo. Nu pot să spun că Attila (n.r. Hadnagy) e împotriva antrenorului, dar e supărat că nu mai este cel care chiar făcea meciuri excepționale. Îmi pare rău pentru el că-l prinde finalul de carieră într-un asemenea moment.

La Cluj trebuia să joace în ultimele 30 de minute, dar pentru că a fost eliminat Cucu, nu a mai intrat. El încă mai poate juca, dar trebuie să înțeleagă asta, să se pregatească, să creeze atmosferă la echipă, să fie pro-grup și totuși trebuie să-i dăm crezare antrenorului. Joacă 20 de minute și dă un gol și atunci antrenorul te mai baga", a spus Valeriu Iftime

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
speranta1
speranta1  •  02 Septembrie 2015, 14:52

Domnul acesta era tare haios si plin de pilde. Din pacate incepe sa semene cu Becali. Nu se face asa ceva, jigneste un antrenor, prin ultimele declaratii, si nu se face asa ceva. Pacat, credeam ca, in sfarsit exista un patron cu bun simt, masura, si celeritate in declaratii. Si, oricum, rusine PRESA pt ca voi cautati numai spectacol dupa care, vai, sunteti moralisti, nu inteleg de ce trebuie sa dea declaratii un patron de club pentru probleme care tin strict de o afacere unde are un director executive, etc. Posibil sa fie unul din motivele pentru care fotbalul romanesc e unde e.Ganditi-va ce ar insemn un club de fotbal listat la bursa: o astfel de declaratie ar zdruncina pretul actiunilor pe veci. pacat, Domnnul Iftimie incepuse promitator, dar aburul celebritatii l-a " stricat". Nu stiu daca Grozavu e un antrenor bun, dar ce ziceti de un comunicat" de comun accord..., pentru o mai buna comunicare..., am ales alte oportunitati..., pentru binele echipei...., multumim pentru colaborare..., etc? vise,

76dani
76dani  •  02 Septembrie 2015, 13:07

Iftimie ar trebui promovat mai mult, e super haios.

1437247806569555
Barlad Istoria Fotbalului Barladean  •  02 Septembrie 2015, 12:15

Mai nea Iftimie,daca esti un tip inteligent nu asa se procedeaza,aduna toti jucatorii si pune sa scrie fiecare pe un biletel daca il vor sau nu pe Grozavu si atunci vei vedea mari surprize cum ai procedat mi se pare .....copilareste ce ai fi vrut sa ti spuna...ca nu il vor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează