FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îi e frică lui MM? De ce întârzie managerul de la FCSB să aducă un fundaș central

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 00:01

Mihai Stoica întârzie să aducă un fundaș central, ultimul obiectiv al verii. Apărarea a cedat deja din amicale și nu mai e timp pentru întăriri înainte de Champions.

FCSB caută de două luni un fundaș central. Nu a găsit nici acum, chiar dacă între timp a primit multe zeci de propuneri din partea diverșilor impresari. Și s-a văzut deja din meciurile amicale că problema e una importantă. Defensiva s-a prăbușit în cel mai tare joc din presezon, 0-2 cu Oostende.

Antrenorul Nicolae Dică nu deține multe soluții pentru ameliorarea apărării, astfel ar trebui să improvizeze ca să schimbe ceva.

Managerul Mihai Stoica nu a arătat până acum că e hotărât să aducă pe cineva. După multe eșecuri înregistrate în trecutul său ca scouter, MM a refuzat zeci de propuneri în vara asta. I s-au propus fotbaliști din Grecia, din Portugalia, din Franța, din Olanda.

Agenți care au colaborat cu Mihai Stoica în vara aceasta, în sensul că i-au propus fundași centrali, dezvăluie în ediția tipărită a Gazetei care sunt motivele pentru care managerul a refuzat jucătorii propuși și care e marele pericol dacă roș-albaștrii nu vor transfera rapid. Gazeta Sporturilor poate fi citită și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE

Haos în "Ștefan cel Mare"! De ce e Dinamo la un pas să-l piardă pe Albin

Reinventații » Gazeta vă prezintă revelațiile sezonului trecut și care se anunță importanți și în ediția care stă să înceapă

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (120)
khal_37
khal_37  •  09 Iulie 2017, 16:01
Postat de poison pe 09 Iulie 2017, 10:20

Nu numai MM Stoica, ci si creditoruI finantator al FC FCSB a facut 2,5 ani de temnita. De cand au iesit din inchisoare echipa nu a mai castigat niciun trofeu, au ratat lamentabil obiectivele europene, au pierdut brandul Steaua Bucuresti.. Profesionista echipa nu gluma..

Si care e problema ta, nu ai somn noaptea??? Mai vad si alti pierde vara pe aici, catalyn zis si timm, clonele liverpooi33, poison si obositul steaua-nu-e-fcsb...sunteti demni de mila, viata voastra este strans legata de cioban si Steaua, nu aveti familie si o viata personala.

sexilian
sexilian  •  09 Iulie 2017, 13:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atentu
atentu  •  09 Iulie 2017, 12:54
Postat de catalynn pe 09 Iulie 2017, 10:07

Cum unde?! La orice toaleta publica! In fine, pana la dvs la CJ probabil stocul se epuizează in tren ...

Excelent punctat ! Rafinament şi ironie pură. Cu toate că la câtă inteligenţă pe metru pătrat bântuie prin redacţia GSP e de mirare că postarea n-a fost încă ştearsă !

Vezi toate comentariile (120)
Comentează