FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îi împrietenește de urgență! Cum încearcă Reghecampf să omogenizeze lotul Stelei la foc automat

Reghecampf a ştiut întotdeauna cum să-şi apropie elevii
Reghecampf a ştiut întotdeauna cum să-şi apropie elevii

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2016 00:00

Antrenorul și-a scos jucătorii la masă, o practică la care a recurs și în primul său mandat, pentru a lega relațiile dintre jucători.

Reghecampf continuă să pună preț pe relațiile dintre jucători, dincolo de sensul tactic al colaborării. Antrenorul are la dispoziție un lot eterogen, înnoit în iarna această cu achiziții multe. Echipa fusese, oricum, schimbată mult și în vară.

Pe lîngă antrenamente, tehnicianul caută să-i împrietenească pe jucători și prin activități organizate în timpul liber. Aseară a scos tot lotul la un restaurant cu specific asiatic. Și în primul mandat a procedat așa, cu activități frecvente menite să lege echipa.

Chiar dacă atunci lotul era mai omogen, pentru că Reghecampf moștenise o echipă în care i-a mai adus doar pe Pintilii și pe Adi Rocha.

La fel ca Zidane

De data asta are de lucrat cu mulți jucători noi. Și majoritatea sînt personaje importante, cu experiență și cu personalitate puternică. Pintilii, Marica, Gebhart, Momcilovici, Bourceanu, oameni aduși în iarnă, au nume peste nivelul obișnuit al Ligii 1. Și Reghecampf ar trebui să-i convingă urgent să colaboreze, pentru că sezonul durează din februarie pînă în mai, nu va exista timp pentru a "suda" echipa.

Modalitatea la care recurge Laurențiu, cu team-buildinguri în restaurante, nu e vreo descoperire. Zinedine Zidane a încercat de curînd să amelioreze atmosfera de la Real Madrid tot cu o ieșire la un restaurant. Francezul trebuie să "curețe aerul" într-un vestiar afectat de nemulțumiri și de rezultate dezamăgitoare.

"Îi botez şi copilul lui Şumudică"

După ce Marius Şumudică a răbufnit într-o discuţie privată cu asistenţii săi, cu trimitere directă la relaţiile pe care soţii Reghecampf le au în rîndul mai multor jucători din România, spunînd "Familia asta a umplut Liga 1 de fini", Anamaria Prodan, soţia lui Reghe, a reacţionat.

"Jur că dacă Şumi se pune pe treabă şi o să facă un copil, atunci o să-i botez şi lui copilul! Eu chiar îl iubesc pe omul ăsta! El e un băiat bun, îl iubesc mult", a spus impresarul.

"Cel mai important e cît de repede va reuși Reghecampf să omogenizeze echipa, să creeze relații între jucători. Asta contează cel mai mult la fotbal, nu TRX sau altceva"
Ilie Stan, la DigiSport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 Februarie 2016, 13:21
Postat de ungurul_vesel pe 12 Februarie 2016, 13:05

***

Cuvinte precum "iubeste, mult sau multi" nu respecta regulile site-ului. Da "***" pot sa scriu? Deoarece acest cuvant descrie perfect fiecare angajat al jsp, sau adevarul este impotriva regulilor site-ului?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  12 Februarie 2016, 13:06
Postat de zizu pe 12 Februarie 2016, 11:56

*** iar e pe tura la moderat fcsb istul care modereaza la sange tot ce e de fcsb datr de celelalte echipe poti sa scruu orice?

modereaza poza lui bakunin ...fraiere ...ca e obscena! eu am dreptul ca si tine la opinie! sau esti cu dragnea?

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 Februarie 2016, 13:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează