FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCĂ UN STRĂIN LA RAPID

Îl aşteaptă pe Pitbull!

Articol de - Publicat marti, 15 iulie 2008 00:00

Deşi atacantul brazilian ezită încă să vină la Rapid, giuleştenii spun că acesta va sosi azi în România

 

Colonia străină de la Rapid ar putea creşte astăzi, cînd este aşteptat să sosească la Bucureşti şi brazilianul Claudio Mejolaro “Pitbull” (26 de ani). Acesta a fost propus giuleştenilor de FC Porto, alături de Joao Paulo
Andrade, în contul transferului lui Săpunaru.

Discuţiile cu Pitbull au demarat imediat după ce Jose Peseiro a avut confirmarea definitivă că Adriano, alt atacant pe care-l voia de la campioana Portugaliei, a refuzat transferul în România.

Iniţial, Claudio a dat acelaşi răspuns: “Nu vreau la Rapid!”. Rapidiştii au insistat însă şi i-au presat pe cei de la Porto să convingă jucătorul să accepte: “E parte din transferul lui Săpunaru, deci trebuie să-l faceţi cum va să fie de acord!”. Conducerea lusitanilor a reuşit într-o primă fază să-l înduplece, însă ieri brazilianul nu mai părea la fel de convins: “Mai bine aleg Sporting Braga, aş vrea să rămîn în Portugalia”. Totuşi, oficialii Rapidului sînt optimişti, directorul general Constantin Zotta declarînd ieri că “Pitbull trebuie să sosească marţi la Bucureşti, nu mai e nimic de negociat”.

Pitbull (1,71 metri şi 78 de kilograme) a fost transferat de Porto în 2004, de la Gremio, unde impresionase cu 19 goluri în 28 de meciuri disputate într-un sezon. A fost împrumutat după aceea la Al Ittihad, Santos, Fluminense, Academica şi Vitoria Setubal. Numele său real e Claudio Mejolaro, dar a fost poreclit Pitbull de către antrenorul său de la Gremio, pentru agresivitatea pe care o arată pe teren.

“«Pitbull» e foarte rapid, tehnic, şutează excelent cu ambele picioare, un jucător foarte bun, numai că e şi extrem de egoist pe teren”
PEDRO CUNHA ziarist Maisfutebol

11străini ar putea avea Rapidul după transferul lui Pitbull: cinci brazilieni, trei portughezi, un camerunez, un muntenegrean şi un spaniol

URMEAZĂ HALENAR

Juraj Halenar (25 de ani) e următorul atacant care vine la Rapid. Slovacul de la Artmedia Bratislava va ajunge în România tot săptămîna aceasta, ca şi Pitbull. “Discuţiile sînt aproape finalizate, mai rămîne să semnăm actele”, a spus Dumitru Tudor, reprezentantul în România al agentului jucătorului. Negocierile cu Peter Basista, fundaş dreapta de la FC Kosice, au picat, după ce jucătorul s-a accidentat şi va lipsi patru luni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează