FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îl cheamă în teste » Dinamo aproape de primul transfer: un fost coechipier cu Mutu va veni în Ștefan cel Mare

Dielna poate juca atât fundaș central, cât și stânga
Dielna poate juca atât fundaș central, cât și stânga

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 00:00

Dinamo i-a propus lui Dielna să vină la antrenamentele lui Ando și să fie supus și unor examene medicale pentru că n-a jucat în acest sezon la Sheffield Wednesday.

"Câinii" încă n-au făcut nicio mișcare în privința sosirilor în perioada de transferuri, încă sondează piața. Roș-albii sunt în discuții, printre alții, cu stoperul francez Claude Dielna, 29 de ani, fostul coleg al lui Mutu de la Ajaccio.

Fiindcă fotbalistul n-a evoluat deloc în prima jumătate a sezonului la Sheffield Wednesday (locul 6 în Championship), dinamoviștii nu sunt încă ferm convinși de transferul apărătorului, de aceea ar prefera să-l vadă la lucru la câteva antrenamente. Și, neapărat, să efectueze un control medical amănunțit.

Claude ar fi vizat, inițial, un salariu de minimum 15.000 de euro pe lună, dar i s-a pus în vedere că există anumite limite în Ștefan cel Mare, așa că ar trebui să se mulțumească doar cu jumătate. El ar dori să vină la Dinamo până la vară, măcar, fiindcă Sheffield nu-l mai are deloc în vederi până la finele contractului, care-i expiră în iunie.

Englezii i-au permis să negocieze cu oricine. Presa din Sheffield a scris că Dielna nici n-a mai fost trecut pe lista jucătorilor eligibili pentru a reprezenta echipa în Championship și a fost trimis să se pregătească alături de formația de tineret.

"Dielna e un jucător interesant, dar nu a jucat de mult timp. Sunt discuţii cu el, nu are rost să minţim. Să vedem de ce nu a jucat, ce accidentări a avut. Dacă o să vrea să vină, îl primim"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Discuții cu un macedonean

Dinamoviștilor le-a fost propus un apărător central macedonean cu 4 goluri și 52 de selecții în prima reprezentativă a țării sale. Vance Sikov, 31 de ani, înalt de 1,94 metri, este liber de contract după ce și-a reziliat acordul cu Neftci Baku. El a mai jucat pentru Xanthi, Pobeda, Kerkyra, Olympiakos, Apollon, Ethnikos, Volin Luțk și Austria Viena. În toamnă, a evoluat în 9 meciuri pentru azeri.

"Vreau în Serie A"

Adrian Mutu, 38 de ani, a oferit un interviu celor de la "The Sun": "Antonio Conte este un mare antrenor, cred că poate câștiga Premier League cu Chelsea încă din primul sezon. Sper ca Italia și Anglia să crească și să se întâlnească în finala Mondialului din Rusia 2018 sau măcar într-o semifinală. Cu Dinamo sper să jucăm într-o competiție europeană în viitorul sezon. Doresc să fac o treabă bună la Dinamo, apoi să să ajung să muncesc în Serie A. Rămân un suporter al Fiorentinei, echipa ce poate termina în top 4 în Italia și să câștige Europa League".

4meciuri a jucat Dielna pentru Slovan Bratislava în primăvara lui 2016. Mai are două partide la echipa secundă a slovacilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
749913671784643
Razvan Marcel  •  13 Ianuarie 2017, 12:22

Decat sa dati pe ciurucuri,mai bn bagati in tineret.

cainelup
cainelup  •  13 Ianuarie 2017, 11:02

Acum cinstit, care jucator, trecut prin campionate importante din Europa, ar rezista ispitei de 7500 de euro pe luna ? Pai ala a si luat-o la fuga spre aeroport, sa se urce in prima cursa spre *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  13 Ianuarie 2017, 09:57

O fi știind Mutu că mai sunt și alți jucători pe planeta asta? Că văd că se uită numai la foști colegi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează