FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

Îl desființează pe Daum pentru că l-a ignorat pe Alibec: "Îmi pare rău că neamțul ăsta de doi lei care a venit la națională nu l-a băgat în meciul cu Kazahstanul"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 12:25

Ion Căciularu a fost primul antrenor din cariera lui Denis Alibec. L-a antrenat timp de 7 ani, când atacantul evolua pentru Callatis Mangalia.

Într-un interviu pentru ziarulring.ro, acesta face dezvăluiri emoţionante despre copilăria fotbalistului: "El este dintr-o familie dezorganizată. Părinții s-au despărțit când Denis era mic. Taică-său a fost și el fotbalist, de fapt, jucător de fotbal, că e mult până la fotbalist. Dar maică-sa s-a ocupat de copil, ea i-a purtat pașii până la nivelul ăsta și s-a zbătut pentru Denis. După ce a fost la Callatis, a plecat la Steaua pe la 16 ani, dar n-a rămas pe acolo, nu știu care au fost problemele. Era Leo Strizu la club atunci".

Căciularu l-a atacat pe selecţionerul Daum: "Îmi pare rău că neamțul ăsta de doi lei care a venit la națională nu l-a băgat în meciul cu Kazahstanul. Era nevoie acolo între stoperii ăia ai lor de un jucător puternic cum este Denis. El joacă foarte bine cu spatele la poartă. Plus că putea avea două-trei lovituri din preajma careului pentru că este un foarte bun executant".

Denis Alibec va evolua din iarnă la Steaua Bucureşti, după 3 ani petrecuţi la Astra Giurgiu. În cele 73 de partide disputate pentru formaţia giurgiuveană, Alibec a înscris 37 de goluri şi a oferit 17 pase decisive.

(Adrian Jitea)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Octombrie 2016, 22:56

Daum a procedat bine ca nu l-a lasat pe Alibec sa joace. Aia sunt criminali ,Alibec un jucator tehnic , se putea accidenta. L-a bagat pe Enache care a fost pe punctul sa dea gol. Invidiosii si rasistii au prins curaj. Tineti-va gurile nu sunteti buni de nimic.

mioriticul
mioriticul  •  14 Octombrie 2016, 20:29

Buzarine, nu te-ai potolit? Atit numai ca nu mai ai curajul sa debitezi prostiile sub numele tau! Sau, mai stii? O fi un "articol" al lui Ioanitoaia, care mai nou se abtine sa faca pe hateru cand semneaza el.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  14 Octombrie 2016, 20:01

salutari! Si eu sunt convins ca Alibec trebuia sa joace in meciul cu Kazakstan. Personal cred ca Daum face multe greseli si sunt sanse de cca.60% sa ratam calificarea. Dar afirmatia lui R.Burleanu ca ii prelungeste contractul pana in 2020 de pe acum fara sa astepte daca realizeaza obiectivul pentru 2018 este o tampenie.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează