FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl forțează să plece! Ca să nu rezilieze unilateral, Becali îl împinge pe Marica să renunțe la contractul cu Steaua

Articol de - Publicat duminica, 15 mai 2016 00:00

Marica are bonus un milion de euro dacă Steaua se califică în grupele Champions League, dar nu prinde lista UEFA pentru cupele europene!

E argumentul cu care Becali speră să-l convingă pe Ciprian să renunțe la contract. Acordul ar fi valabil până după tururile preliminare ale Ligii, o înțelegere pentru care steliștii au insistat, ca să se asigure că-l vor avea pe internaționalul român și în Europa, nu doar în campionat. Jocurile puține și slabe ale lui Marica au modificat situația, acum fotbalistul e interesat să continue la Steaua și să își mai ofere o șansă.

Becali l-a delegat pe MM să caute un vârf nou în Portugalia, fiindcă nu-i mai acordă niciun pic de credit lui Ciprian. Scoutingul pentru înlocuirea lui nu l-a convins pe Marica să renunțe. Gigi a trecut la nivelul următor: "Nu știu dacă e o idee bună să punem pe lista UEFA un fotbalist care s-ar putea să nu ne ajute deloc". O aluzie la accidentările dese din cauza cărora jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost mai mult absent de când a semnat cu roș-albaștrii.

Ciprian a prins 9 meciuri la Steaua, dintre care 7 ca titular, și nu a înscris nici măcar o dată. Un randament cu care e umilit de nume blamate mai des, precum Tade și Bawab. Francezul și iordanianul au marcat câte un gol în 2016. Nu e suficient nici pentru ei, ambii sunt pe lista neagră și pot pleca gratis oriunde.

25 de goluriare Marica pentru "națională", în 72 de selecții. A revenit în Liga 1 ca să prindă Euro pe ultima sută de metri, dar problemele medicale l-au ținut departe de lotul lui Iordănescu

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1711356315819351
Pepe Farmer  •  16 Mai 2016, 11:05

o *** de jucator vb lui jiji,asta e cam terminat si el si Tamas ! a venit si neamtul ala prieten cu el care l-a fel e o nulitate ! luati ma jucatori tineri din liga 2 si faceti-va echipa ! La Arad aveti un fundas de valoare,si 2 atacanti (juniori) dar buni rau de tot !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  15 Mai 2016, 15:14

Hahahaha! Supertransferul e pe faras! Dar asta m3rita, are acelasi caracter *** ca si angajatorul sau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bebe21
bebe21  •  15 Mai 2016, 10:42

articole menite doar sa bage zazanie si raca la Steaua...***..??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează