FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Îl "furară" pe Țucu :) Țucudean a plecat în cantonament cu CS U Craiova, deși încă mai e jucătorul Pandurilor

Țucudean, 25 de ani, speră să scape curând de contractul cu Pandurii, unde n-a încasat niciun salariu, ci doar câteva prime de victorie
Țucudean, 25 de ani, speră să scape curând de contractul cu Pandurii, unde n-a încasat niciun salariu, ci doar câteva prime de victorie

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 00:00

Țucudean a plecat în cantonament alături de CS U Craiova, deși e sub contract cu Pandurii până în iunie.

Alb-albaștrii din Bănie par să fi rezolvat problema vârfului de careu, după ce aducerea lui Rambe, în vară, s-a dovedit neinspirată. Situația de la Pandurii nu s-a îmbunătățit în pauza de iarnă, iar George Țucudean nu mai vrea să continue la Târgu Jiu.

El și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, iar pe fir a intrat Universitatea, una dintre candidatele la titlu în acest sezon. Țucudean a și plecat cu craiovenii, vineri noaptea, în cantonamentul din Malta, deși acordul său cu gorjenii expiră abia la 30 iunie.

La Pandurii continuă să planeze incertitudinea, atât în lot, cât și pe banca tehnică. Negocierile dintre conducerea clubului și cuplul Sorin Cârțu - Emil Săndoi au eșuat.

În cazul în care Petre Grigoraș nu va continua, lui oferindu-i-se după intrarea în insolvență un salariu lunar de numai 800 de euro!, au rămas două opțiuni pentru preluarea băncii tehnice.

Flavius Stoican, ultima dată la Zimbru Chișinău, și Marius Baciu, care a pregătit-o ultima dată pe Chiajna, însă fără angajament de mai bine de un an.

5goluri în 15 meciuri are Țucudean în acest sezon pentru Pandurii

27de goluri în 114 partide a bifat George în Liga 1

600.000 €este cota lui Țucudean, potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ovidiu3003
ovidiu3003  •  08 Ianuarie 2017, 16:09

CSU este cea mai curata echipa ...dorim tuturor detractorilor nostri multa caldura ...caldura mare ...

novamaxima
novamaxima  •  08 Ianuarie 2017, 13:50

comisile alea dela ferfeu nu tre sa se sesizeze ca o rapciuga a unei echipe pleaca desi e sub contract...cu altii in cantonament? De ce nu au cerut, cum e si normal, gorjenii suspenadarea imbuibatului pana la finalul contarctului? E bine ca tolereaza toate mizeriile in fotbal Romanica...Praduitorii astia de la csollga sau crailia n-au facut deacat sa compromita moralitatea, onoarea si credinta craiovenilor...RUSINE celor ce si-au dat concursul pentru propagarea mizeriei ferefistio-pesediste

foxy
foxy  •  08 Ianuarie 2017, 13:13

WOW!S-a furat `mireasa`!Problema e ca n-o cauta nimeni!...:)))...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează