FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Îl iau pe Seydou

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00


Ivorianul de 20 de ani va merge cu Rapid în turneul din Cipru. Giuleştenii îşi iau al şaselea atacant! Seydou Doumbia se antrenează deja de cîteva zile la Pro Rapid şi aşteaptă revenirea în ţară a primei echipe pentru a trece sub comanda lui Mircea Rednic. Atacantul în vîrstă de 20 de ani va fi oprit şi în lotul pe care alb-vişiniii îl vor deplasa pe 6 februarie în Cipru. Singura problemă nerezolvată încă este obţinerea vizei de intrare în Insula Afroditei.

Seydou a fost adus de la Kashiwa Reysol chiar la cererea lui Rednic, iar antrenorul l-a înştiinţat pe Florin Motroc, tehnicianul de la "satelit", să-l menajeze la antrenamente, pentru a nu risca o accidentare. Preţul pe care gruparea din prima ligă japoneză îl solicită în schimbul lui Doumbia e de 300.000 de euro. Africanul a jucat 18 meciuri în ultimul sezon pentru Kashiwa, dar a fost rareori titular, în cele mai multe situaţii intrînd doar după pauză.

"Vor mai veni jucători, pentru că eu vreau concurenţă pe toate posturile. În Cipru o să definitivăm lotul"

Mircea Rednic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  04 Februarie 2008, 19:54

bai astia d l steaua voi c draq vb ca fraieri haibou asta al vostru e mai frumos?firatai draq d rasisti. s va fie rusine baa.

 •  01 Februarie 2008, 22:16

Muistu asta are vreo 50 de ani in puii mei! Si pentru astia care nu cunosc fotbal...monstru asta e neam de insuratoare cu dica nicolaie!

 •  01 Februarie 2008, 22:14

De unde puloiu meu a aparut asta...Ciupacabra! Are vo legatura cu comisioanele lu rednic? NOOO...nu cred

Vezi toate comentariile (14)
Comentează