FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îl lasă pe Hagi pentru Becali? Jucătorul dorit de FCSB oferă răspunsul: "E fenomenal că Steaua vrea să dea atâția bani pe mine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 22:27

Gigi Becali a anunțat că e gata să ofere 1,5 milioane de euro pentru Dragoș Nedelcu de la Viitorul, mai ales că acesta se încadrează în regula jucătorului sub 21 de ani care trebuie să fie prezent pe teren în meciurile de Liga 1.

Mijlocașul de 20 de ani spune că e încântat de oferta venită de la FCSB și că un răspuns clar îl va oferi odată cu reunirea celor de la FC Viitorul.

"E ceva fenomenal pentru mine faptul că domnul Becali își dorește să dea această sumă pe mine. Dar voi vedea când va fi reunirea echipei ce voi face în continuare. Nu știu cât valorez, nu pot să îmi pun o sumă. Valorez suma pe care voi fi transferat", a declarat Nedelcu la Pro tv.

"Momentan mă gândesc la Viitorul, să mă fac bine, să fiu sănătos și să joc în Champions League cu această echipă. Avem un grup foarte frumos și sunt convins că vom face o figură frumoasă"
Dragoș Nedelcu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
sooos1ck
sooos1ck  •  05 Iunie 2017, 10:04

Aia care te-a bantuit toata viata!!

para.para
para.para  •  05 Iunie 2017, 09:01

Care steaua mai ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  04 Iunie 2017, 22:36

Nedelcu e cadoul Regelui pentru fin ca sa-l convinga sa nu se mai duca la TAS

Vezi toate comentariile (3)
Comentează