FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Îl pierd pe Herea?

Articol de , - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Ovidiu Herea are contract cu Rapid pînă în 2010, însă există o clauză prin care jucătorul ar putea reveni în Parcul cu Platani.

Marian Dodu, finanţatorul formaţiei Pro­gresul Bucureşti, vrea să-l aducă pe Ovidiu Herea înapoi în Cotroceni, din vară: “Herea e sub contract cu Rapid pînă în 2010, dar există o clauză prin care Progresul îl poate lua înapoi pe jucător oricînd doreşte, fără să plătească vreo sumă de bani. Eu nu-l pot aduce înapoi cu forţa, trebuie să vrea şi Herea, dar vom vedea ce va fi la vară”.

De cealaltă parte, acţionarul Rapidului, Geor­ge Copos, omul care a insistat pentru aducerea mij­lo­caşului de 23 de ani în vara lui 2007, îl contrazice pe boss-ul din Cotroceni: “Cu tot res­pectul pentru domnul Dodu, poate nu cunoaşte foarte bine datele contractului. Dacă Progresul îl vrea pe Herea din vară, va trebui să plătească o sumă foarte importantă, cîteva sute de mii de euro. Ovidiu se simte foarte bine în Giuleşti, s-a integrat la Rapid, este un jucător valoros pe care noi contăm”.

21 meciuri a jucat Herea pentru Rapid, dintre care 8 ca titular, în două fiind integralist

“Dodu vorbeşte degeaba. Îşi face planuri pentru la vară, cînd el nu ştie dacă îl prinde săptămîna viitoare la Progresul. Are datorii mari şi conturile blocate”
Constantin Iacov fost patron Progresul

“Ştiu despre dorinţa celor de la Progresul de a-l aduce pe Ovidiu înapoi, dar am oferte şi din Italia pentru el. Voi decide împreună cu jucătorul şi cu tatăl lui ce e de făcut”
Ana-Maria Prodan impresar

Ce scrie În contract
În august 2007, Rapid şi Progresul s-au înţeles pentru un împrumut pe trei ani de zile al lui Herea, însă la finalul acestui sezon echipa din Parcul cu Platani îl poate rechema pe jucător. Dacă rapidiştii doresc să-l păstreze pe Ovidiu Herea, sînt nevoiţi să achite 1,5 milioane de euro. În contract mai există o clauză conform căreia, dacă jucătorul de 23 de ani va fi transferat în străinătate în această vară, după revenirea la formaţia din Cotroceni, Progresul trebuie să plătească giuleştenilor 305.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  23 Aprilie 2008, 07:15

frumos contract de imprumut pe 3 ani unde s-a mai auzit asa ceva iar dupa 3 ani il ia rapid gratis da smecherii de astea numai copos poate sa faca

 •  23 Aprilie 2008, 03:27

Exclusiv!!! Foaaarte tare! Patruleasa face streap tease la o petrecere privata pentru 3 fotbalisti. Intr-o fu sta scurta si fara chiloti pe ea,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nicity~com/env (mymi nicity scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

 •  23 Aprilie 2008, 02:09

herea nu pleaca nicaieri...nu pleaca nimeni

Vezi toate comentariile (3)
Comentează