FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Îl vrea pe Sepsi!

Articol de , - Publicat vineri, 16 mai 2008 00:00

Bölöni i l-a cerut lui Taher pe fundaşul stînga de la Benfica.

Rapid anunţă supertrans­fe­ruri! Ladislau Bölöni doreşte să profite de situaţia ingrată în care a ajuns Laszlo Sepsi la Ben­fica şi a solicitat un împrumut al in­ternaţionalului de tineret. Sepsi a ajuns a treia variantă a “vul­tu­rilor” pentru postul de fun­daş stîn­ga, după brazilianul Leo, con­cu­ren­tul din sezonul trecut, că­ru­ia toc­mai i s-a prelungit con­trac­tul, şi Jor­­ge Ribeiro, achiziţionat de la Bo­avista. Ultimul face parte din lotul Portugaliei pentru Euro 2008.

Benfica i-a plătit Bistriţei, iarna trecută, 1,5 milioane de euro pentru fotbalistul pe care giuleştenii l-ar fi putut cumpăra încă de acum un an. Atunci, Copos obţinuse acordul de principiu al lui Bölöni de a prelua Rapidul şi ar fi venit în Grant şi cu Sepsi. Loţi s-a răzgîndit în ultima clipă, iar fotbalistul de 21 de ani a rămas la Gloria.

“Bölöni semnează Pe 25 Mai!”

Taher continuă să susţină adu­cerea lui Bölöni (foto): “El va fi an­tre­­­no­rul nostru, n-am nici o urmă de în­doială! Vă dau un exem­plu: ştiam de două săptămîni că vom primi sta­dionul, dar n-am zis nimic oficial, pentru că nu eram si­gur, aveam în­credere doar 99 la sută. Eu nu vor­besc nici dacă există acel 1 la sută care ridică sem­ne de în­tre­ba­re! Dacă am zis că vine Bölöni, atunci aşa va fi! Pe 25 mai ter­mi­nă cu Al Ja­ze­era şi sem­nea­ză cu noi”.

“Bölöni mi-a prezentat o listă cu mulţi străini, dar l-am atenţionat că avem deja cîţiva extracomunitari şi trebuie să ne orientăm către români”

“Dacă ne ies toate transferurile pe care le vrea Loţi, veţi avea surprize mari de tot, printre cele mai mari din istoria campionatului!”
Fathi Taher acţionar Rapid

4 posturi poate acoperi Sepsi: fundaş şi mijlocaş stînga, fundaş şi mijlocaş central.

400 de mii de euro e salariul lui Sepsi la Benfica, dublu decît cel mai bine plătit rapidist.

“N-a fost ofertă!”

Coman şi-a reafirmat refuzul faţă de propunerea de prelungire a con­tractului pe care i-a înaintat-o clu­bul: “Vreau să cred că a fost o sim­plă discuţie, şi nu o ofertă! N-am mai avut nici o negociere cu şefii clu­bului şi aştept să treacă Euro îna­in­­te de a lua o decizie. Dacă este ade­­vărat că voi merge la Braşov? Încă nu pot spune nici da, nici nu”. Ga­zeta a dezvăluit acum 4 zile că Dani s-a ­înţeles deja cu Răzvan Lucescu pentru trecerea sa sub Tîmpa.

“Loţi decide”

Rapidiştii amînă decizia în cazul tratativelor cu CFR Cluj pentru Marius Constantin. “Hotărîrea îi aparţine lui Boloni, e normal ca el să decidă dacă-l dăm sau nu pe Marius. Spe­răm ca antrenorul să semneze cu noi cît mai repede, aşa încît să clarifi­căm şi campania de transferări”, a declarat vicepre­şe­dintele Alexandru Bunea pentru rapidisti.ro. Cons­tantin e trans­fe­rabil pentru două milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  16 Mai 2008, 12:38

PT. OITE bai saracilor nu mai plangeti degeaba ca bacali vi l/ a adus pe ala de la buzau sau mioveni neagoe sau kkat se chiama...

 •  16 Mai 2008, 11:30

parca semna pe 20 mai,sa mai amanat 5 zile...

 •  16 Mai 2008, 10:20

sa vina coae dar sa vina

Vezi toate comentariile (7)
Comentează