FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV GSP REDNIC ÎL CERE PE “SĂGEATĂ”

“Îl vreau acum!”

Articol de - Publicat joi, 03 iulie 2008 00:00

Marius Niculae ar putea pleca alături de “cîini” în turneul din Franţa, care începe de mîine.

Dinamoviştii lucrează să re­zol­ve în zilele următoare trans­ferul lui Marius Nicu­lae Şi roş-albii trag speranţă că poa­te vor reuşi să încheie afacerea rapid, astfel încît atacantul de 27 de ani să poată merge cu echipa în stagiul din Franţa, turneu ce va începe de mîine.

Şi Rednic a declarat ieri pentru dinamovisti.ro că aşteaptă ca şefii să-i rezolve urgent acest transfer: “Mi-l doresc mult pe Marius Niculae, îl vreau cu adevărat. Este un atacant foarte bun, de care am nevoie. Sper să se facă tranzacţia şi să vină cît mai repede”.

Trio de vis
Roş-albii i-au pregătit lui “Să­gea­tă” o înţelegere pe 4 sezoane, cu un salariu anual de 200.000 de euro, la care se adaugă bonusuri ce ar putea dubla valoarea contrac­tului. Şefii i-au transmis jucăto­rului: “Dacă tu accepţi, în ace­eaşi zi luăm acordul lui Inverness!”. “Ne înţelegem cu scoţienii, plă­tim cît vor şi facem afacerea ime­diat!”, a promis Cristi Borcea, care este şi naşul de cu­nu­nie al lui Niculae. Borcea visează să facă un trio formidabil în atac, Dăn­ciulescu - Niculae - Bratu, pentru sezonul 2008-2009.

Şi Marius ar vrea
Atacantul ar agrea o întoarcere acasă, însă mai sînt două proble­me de rezolvat:
» trebuie să fie de acord şi Inverness, or scoţienii nu acceptă mai puţin de 500.000 de euro.
» Marius vrea să mai aştepte cîteva zile pentru a studia toate ofertele de transfer.

3 milioane de dolari este cifra oficială a transferului lui Marius de la Dinamo la Sporting Lisabona în vara lui 2001

Cine Îl vrea pe Miranda?

În acest moment sînt 6 vîrfuri în echipă, Dănciulescu, Bratu, Andrei Cristea, Miranda, Zicu şi Alexe. Atacant exclusiv de gura porţii e doar Miranda (23 de ani), restul jucătorilor fiind polivalenţi.Dinamoviştii nu sînt mulţumiţi de argentinianul adus în iarnă pentru două milioane de dolari şi, ca să se despartă de el, sînt dispuşi să accepte jumătate din suma plătită acum 6 luni.

DeclaraŢia zilei: Mircea Rednic, antrenor Dinamo

“Dintre toţi jucătorii de «naţională» vehiculaţi de presă ca posibile ţinte ale lui Dinamo, doar pe Marius Niculae îl doresc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  03 Iulie 2008, 20:10

o mare varza e M Niculae...s-a dus t6ata..e gata,e praf

 •  03 Iulie 2008, 19:37

Acest M Nicolae O sa fie o pacaleala si la Dinamo , asa cum a fost si la EURO. "este rasuflat"

 •  03 Iulie 2008, 14:39

500.000 euro e mult pe marius? sa fim seriosi...am mai vazut eu bombe rasuflate la steaua si la rapid pe carca de bani - luati-l pe marius fara sa stati pe ganduri!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează