FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ilie Balaci critică cei mai buni jucători de la Dinamo: ”Nu te bați la titlu cu Palici și cu Puljici”

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 00:00

Ilie Balaci a criticat politica lui Dinamo, dar i-a blamat pe doi dintre cei mai buni fotbaliști ai ”câinilor”. Clubul i-a răspuns sec.

Ilie Balaci a criticat politica dinamoviștilor de a folosi jucători străini în detrimentul românilor și este de părere că roș-albii nu vor fi candidați la titlu în proximul sezon.

Fost jucător al "câinilor", legendă a Craiovei Maxima, Balaci a declarat la DigiSport: "Cred că adevăratul plan al dinamoviștilor a fost ieșirea din insolvență. Mi-e greu să cred că vor conta anul viitor în campionat, cu Puljici și cu Palici. Eu nu văd ca un "câine roșu" să fie mulțumit cu locul 3 sau 4. Dar observ că dinamoviștilor le place să se amăgească".

"Minunea Blondă" a fost contrată cu diplomație de oficialii din Ștefan cel Mare: "Îi respectăm opinia și atât. De ce să pornim un război mediatic?! Măcar știm că pune un pic de suflet și pentru Dinamo, luăm partea bună a lucrurilor. Puljici și Palici sunt apreciați de către Dinamo, de către fani, asta contează. Vom încerca să facem o bucurie domnului Balaci, dar și altor suporteri, iar la anul să ne luptăm la campionat cu mai multe șanse decât în acest sezon".

5goluri și 7 pase decisive a reușit Palici în 29 de meciuri în acest sezon pentru Dinamo

1gol și un assist are Puljici, fundaș central, pentru "câini" în 23 de partide

57%dintre microbiștii care au votat pe site-ul GSP.RO la un sondaj consideră că Ilie Balaci nu are dreptate în afirmațiile sale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  16 Aprilie 2016, 01:41

atat puljic cat si mevlja sant folositi meci d meci avand inlocuitor d aceeasi valoare cu ei care la ora actuala este marginalizat total(a.marc) plus tanara speranta nedelcearu , care daca nu va fi folosit va muri speranta cum este obiceiul p la noi(dinamo) !!! ptr palici , dinamo la ora actuala nu are decat un singur inlocuitor d aceeasi valoare cu el(kortzorg) !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează