FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu le face un rechizitoriu "perlelor" lui Gigi Becali: "Înțelegeți că nu ați realizat nimic!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 18:21

Dezamăgit de evoluția tinerilor jucători ai FCSB-ului din înfrângerea cu Lugano, 1-2, fostul mare jucător stelist Ilie Dumitrescu le-a făcut un rechizitoriu jucătorilor lui Dică.

"Nu ați realizat absolut nimic până acum!", a fost poziția tranșantă a lui Dumitrescu în cadrul unei emisiuni televizate. 

"Mă așteptam să văd ceva în plus de la anumiți jucători în care eu îmi pun mari speranțe. În momentul în care faci investiții masive de jucători tineri te aștepți la altceva. Dacă nu aș simți că acești jucători au un potențial, nu aș comenta, nu mi-aș bate capul. Eu am pretenții de la jucătorii ăștia.

Copiii ăștia care au costat foarte mulți bani trebuie să înțeleagă că trebuie să muncească, au ajuns la un club unde ești scanat și când mergi pe stradă, trebuie să faci performanță. Ei trebuie să înțeleagă un aspect: tot ceea ce se vorbește, Mbappe, Florinel Coman, Dennis Man, comparații cu Hagi și Adrian Ilie... nu înseamnă nimic! Ei nu au realizat absolut nimic! Am nevoie ca acești copii să înțeleagă că nu au realizat nimic și să muncească mai mult", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Jucătorii la care Dumitrescu face referire sunt Dragoș Nedelcu, Dennis Man și Florinel Coman.

Vezi și: Lovitură după lovitură pentru un titular al FCSB-ului din meciul cu Lugano: "E blazat, n-ai ce să-i mai faci"

CLASAMENT GRUPA G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Citește și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Decembrie 2017, 10:02

Cristi Manea ,fundasul de la CFR ,venit si el de la Viitorul cred a avut o evolutie ascendenta. A inceput mai slab ,dar jucand meci de meci este printre cei mai buni si constanti jucatori. A jucat toate meciurile ,este singurul ïntegralist"al CFR-ului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close