FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-1

Imagini emoționante la Giurgiu » Ioniță II, distrus la finalul partidei cu FCSB: "Mi-aș fi dat cinci ani din viață, doar s-o fi încurcat pe Steaua"

FOTO: CAPTURA TV DOLCE SPORT +3   FOTO
FOTO: CAPTURA TV DOLCE SPORT

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 22:28

Alexandru Ioniță II, mijlocașul celor de la Astra, a fost devastat la finalul meciului pierdut cu FCSB, scor 0-1.

În lacrimi, jucătorul Astrei și-a exprimat regretul pentru înfrângerea cu marea sa rivală, acesta găsindu-și cu greu cuvintele la interviul de la final.

"Îmi vine să plâng, am ghinion peste tot pe unde merg. Dacă mi-am dorit cel mai mult ceva în viață, a fost să nu ia Steaua titlul.

Am pierdut prea ușor, au ajuns doar de două ori la poartă... nu pot să mă exprim. Mi-am dorit foarte mult să marchez, să fac ceva, dar nu am cuvinte să spun cât de rău îmi pare.

Am vrut să le dăm peste nas tuturor și să facem măcar un egal, din păcate nu am reușit. Am alergat, am pus contre, am fost în stare să pun și capul la bătaie. Ce putem să mai spunem? Am primit gol prea ușor și am ratat multe ocazii. 

Noi trebuia să îi împiedicăm și să facem un culoar cât mai ușor Viitorului. Mereu a fost o dezamăgire s-o văd pe Steaua campionă. Mi-aș fi dorit să dau cinci ani din viață, doar s-o fi încurcat pe Steaua.

Vreau să demonstrez tuturor că nu voi merge la Steaua și că banii nu înseamnă tot pentru mine. Nu m-am apucat de fotbal pentru bani, m-am apucat din pasiune și pentru Rapid", a spus Alexandru Ioniță II, la TV Dolce Sport.

FCSB a învins-o pe Astra, scor 1-0, iar titlul se va decide în ultima etapă

UPDATE Toate calculele: Campioana se decide în ultima etapă » FCSB și Dinamo pândesc greșeala Viitorului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (212)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  09 Mai 2017, 22:51

E si Ionita rapidist la fel ca si antrenorul sau... *** mai multa ca in fotbalul romanesc n-o sa vezi nici in Burkina Faso. Blaturi care se vad din elicopter dar de care nu vorbeste nimeni, comentarii ampulea, articole in presa sportiva pentru ***, vezi doamne cu calcule...sanse matematice...fotbalisti care isi dau 5 ani din viata sa nu ia campionatul nu stiu ce mare echipa si tot asa. S-a ajuns prea departe cu nesimtirea! Vad ca lumea intra si iese din puscarii pe banda rulanta si dupa ce scriu carti pe acolo cu mana altora, incep sa dea lectii de viata sau sa candideze la functiile smechere din Federatie sau de la Liga. Suntem luati de prosti in mod constant, ni se servesc tot felul de tampenii jurnalistice care culmineaza cu ofertele de spitalul 9 pe care se lauda unii sau altii ca le au pentru jucatorii lor tarati si umflati cu pompa. Iar noi ne purtam ca atare! Citim toate prostiile astea, dupa care comentam sau ne certam intre noi ca ***. Ca si cum e vreun mare suspans pe aici sau cineva care se opune grav blaturilor. Astra si-a dorit enorm sa ajunga in play off dar nu ca sa castige ceva, desi ar fi avut sanse ci ca sa vanda in stanga si-n dreapta si sa-si faca bugetul pentru la anu'. Absolut toate echipele din play off au facut blaturi iar beneficiarele au fost Dinamo, FCSB si Viitorul. De asta suntem unde suntem. Iar cine mai crede in prosteala lui Hagi ca el face ceva pentru fotbalul romanesc e mai nebun decat el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Mai 2017, 18:00

Nu e nimic emotionant. E doar un fotbalist profesionist care se comporta ca un ultras. Cu alte cuvinte, cu foarte putina minte.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  09 Mai 2017, 15:59

***!asta e cel mai prost jucator...a fost crescut anti fcsb,dar nu vrea sa i-a Steaua titlul.e ghinionist in meciurile cu fcsb si-i pare rau ca n-a incurcat Staeaua. *** *** prost!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (212)
Comentează
Close