FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - POLI IAŞI1-0

Imbatabili

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Ieşenii au smuls un egal în prelungirile meciului şi rămîn neînvinşi în 2008, la fel ca şi constănţenii

"Jocul cu Poli Iaşi este un derby al revelaţiilor. Trebuie să demonstrăm că meciul din Ştefan cel Mare nu a fost o excepţie. Doar victoria mă mulţumeşte", a declarat Ion Marin înaintea partidei. De partea cealaltă, antrenorul Ionuţ Popa nu a negat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate şi a început partida cu Pălimaru titular, în locul golgeterului Bîlbă.

Duelul revelaţiilor acestui an a debutat cu un forcing al gazdelor, obligate să ia toate punctele pentru a respira un aer mai rarefiat. Gerlem (7) şi Gosici (18) nu au nimerit spaţiul porţii apărate de Brăneţ, pentru ca în minutul 28 ambii constănţeni să treacă pe lîngă deschiderea scorului. Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, Dinu Todoran a centrat perfect în careu, după o cursă pe partea dreaptă, iar Chico nu face decît să îndeplinească o simplă formalitate. Golul i-a trezit pe elevii lui Popa, iar în faza imediat următoare, Sfîrlea loveşte vinclul porţii din lovitură liberă de la 30 de metri.

În partea a doua, ieşenii au alergat după egalare, însă Sfîrlea (52, 77) şi Bersnjak (67) nu au reuşit să-l învingă pe Vlas. A făcut-o însă Andrei Cristea, care a executat perfect penaltyul acordat în minutul 90+1.

Au mai avut un penalty
Moldovenii au mai reclamat o lovitură de pedeapsă neacordată de "centralul" Radu Petrescu. În minutul 62, atacantul Andrei Cristea a rămas singur cu portarul Vlas, a intrat în careul Farului şi, cînd a dat mingea pe lîngă goalkeeper, constănţeanul i-a secerat picioarele. Arbitrul bucureştean n-a acordat penalty-ul evident, ci i-a dat un galben" pentru simulare lui Cristea şi altul pentru proteste lui Paruolo.

Atacantul Gerlem l-a înjurat pe asistentul Cristian Nica, fiind calmat cu greu de antrenorul Ion Marin. Brazilianul era supărat pentru un "galben" încasat cu cîteva minute înaintea înlocuirii sale la semnalizarea ploieşteanului.

Ştirile meciului:
- Iniţial, ieşeanul Romulus Miclea fusese anunţat ca titular, dar a suferit o intoxicaţie alimentară în ziua meciului şi a fost înlocuit în unsprezecele de start de Paruolo.
- Adus în iarnă de la Varzim din liga a doua portugheză, Chico Castro a reuşit să marcheze primul gol pentru Farul Constanţa.
- Antrenorul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a fost aplaudat de fanii constănţeni. În momentul în care o minge a ajuns la el, Popa a jonglat cîteva secunde în uralele spectatorilor. Tehnicianul ieşean i-a salutat la rîndul său.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (17)
 •  16 Martie 2008, 09:18

Vaa pana la urma a fost un meci echitabil..voi niste ocazii..noi un penalty refuzat..respect galeria farului pt cum v-ati purtat cu noi! o sa fiti si voi bine primiti la iasi! abia va asteptam baieti..berea e pregatita :)) si nu mai fiti oi sa va injurati asa..dak voi cei care ati injurat ati fi fost la meci ati fi vazut ca nu e motiv sa injurati..aa si va mai zic ca galeria lui poli tipa farul farul iar galeria farului tipa iasu' iasu'asa ca nu mai comentati aiurea!

 •  15 Martie 2008, 23:57

bani pe net, foarte simplu, cam 100 $ tot castigi lunar!crede-ma! asta fac de 1 an si mereu castig, nefacand mare lucru! tot ce trebuie sa faci este sa accesezi link-ul: ://*b*u*x.to/?r=dan petr(fara cele 3 stelute) sa iti faci cont(dureaza 1 min.) si apoi sa intri in "surf ads" si sa accesezi toate reclamele de acolo - 15 la numar (fiecare dureaza cate 30 sec.). poti sa vezi live cati bani iti intra in cont, convinge cat mai multe persoane sa intre pe link-ul tau si astfel si accesari

 •  15 Martie 2008, 11:12

schimbati si rezultatul final!!! a fost 1-1! nu 1-0! amatorilor...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează