FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

"Îmi va fi greu!"

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Daniel Opriţa spune că e dramatic să ajungi din Liga Campionilor în Liga a II-a

Perioadă grea pentru Opriţa! De la Champions League, mijlocaşul de 26 de ani a ajuns la CS Otopeni, în liga secundă. Accidentarea din iarna lui 2007 i-a fost fatală! "Nici eu nu ştiu ce să mai zic! Am trăit momente cumplite în ultimul timp. Mi-e foarte greu, dar nu am ce să fac, trebuie să merg înainte. Asta e, s-a întîmplat acea nenorocire şi nu am cum să dau timpul înapoi! Nu am fost foarte tare psihic în ultimul timp, dar trebuie să fiu de acum încolo", zice Opriţa.
Apoi vorbeşte despre noua sa echipă: "Vreau să mă duc undeva să joc pentru că nu am mai dat cu piciorul în minge de vreun an de zile. Eu aş vrea să mă transfer definitiv la Otopeni, nu să mă duc împrumut. La Dinamo îmi va fi greu să mă mai impun din cauza accidentării. Mi-e greu să trec de la Champions League la Liga a II-a, dar nu am ce face. O să fie greu la început, dar sper ca la finalul sezonului sper să promovăm".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  19 Februarie 2008, 12:25

haidetzi sa va spun ceva...nu stiu daca mai tineti minete in urma cu 3 sau 4 ani cand Borcea cu Neroiu se bateau cu pumnii in piept ca vor racola in stil securist o mare vedeta a stelei...Atunci am ras...Despre Oprita era vorba...rad si acuma....

 •  19 Februarie 2008, 10:59

Mi-e greu să trec de la Champions League la Liga a II-a, dar nu am ce face.! cand ai jucat ma in CL?cand erai la STEAUA? ca la dINAMO...eh....ei inca se pregatesc! Si parca tzin minte ce zicea borcea! OPRITA e pariul meu! o sa ajunga MARE! daaaa... vedeta la OTOPENI :)))

 •  19 Februarie 2008, 10:42

ce a tradat steaua bai nenorocitule?? pai daca omu nu mai era bagat in seama, era la final de contract si nu i s-a propus p[relungirea, ce era sa faca? sa se milogeasca la becali?? NU!! foarte bine a facut ca a plecat. sincer imi pare rau pt ce a patit si raman cu amintirea unui fotbalist ambitios, care da totul pe teren. multa bafta, daniele

Vezi toate comentariile (7)
Comentează