FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

"Implică-te, Mister!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Şefii i-au cerut lui Dinu să îşi asume mai mult responsabilitatea pregătirilor şi a rezultatelor. Consecinţa: de ieri, Procuroru' a revenit pe bancă

Cornel Dinu (59 de ani) a cedat insistenţelor conducătorilor clubului de a se implica mai mult la echipă şi de ieri stă din nou pe bancă, avînd principala responsabilitate a rezultatelor! Procuroru', administrator delegat, va răspunde în continuare de pregătirea formaţiei şi de evoluţia jucătorilor, alături de antrenorul principal Cornel Ţălnar.

Obligat?

Ieri dimineaţă, cu Siofok (0-0), Mister a stat pe bancă, vizavi de cea a rezervelor, alături de "Ţînţarul", notîndu-şi în permanenţă ceea ce trebuie remediat în jocul "cîinilor". La meciul de seară, cu Zalaegerszeg, tot la fel. Acţionarii i-au cerut luni noapte lui Dinu să se ocupe mai îndeaproape de pregătirea fotbaliştilor, în caz contrar, aceştia fiind gata să-l coopteze ca director tehnic pe Gheorghe Mulţescu!

Şi în campionat

"Mister, trebuie să vă implicaţi mai mult, dar fără să-i ştirbiţi autoritatea lui Ţălnar în faţa jucătorilor. Mai vorbiţi cu fotbaliştii, vedeţi ce probleme sînt la echipă", i-au spus şefii lui Cornel Dinu. Procuroru' ar trebui să stea şi pe banca tehnică, din prima etapă a sezonului de primăvară, cu Ceahlăul, pe 22 februarie.

4 ani şi 11 luni au trecut de la ultimul meci al lui Dinu ca antrenor al "cîinilor": Ceahlăul - Dinamo 3-2, în martie 2003

Mulţescu vrea

Gigi Mulţescu aşteaptă un răspuns din partea şefilor dinamovişti, fiind dispus să se integreze în staff-ul tehnic al "cîinilor", dacă i se va face o propunere concretă: "Se exagerează discuţiile vizavi de situaţia clubului. Eu cred că actualii antrenori pot să rezolve problemele. Să vin la Dinamo? E o variantă, m-ar interesa. Dar pînă acum sînt doar speculaţii, nimic concret. Eu am fost, în 1990, la Dinamo, într-o situaţie de criză mai pronunţată, cînd şefii făceau numai drumuri la poliţie. Am ţinut echipa pe linia de plutire cu jucători care evoluau mai mult gratis". (Mihai Nejneru)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  13 Februarie 2008, 18:31

ieri Gloria II-Minerul Iara 1-5.ATENTIE ,la Minerul e un jucator care bate aproape singur Gloria II,TIMBUS---impresari sariti si scoatetil din anonimat ,pt. ca e de divizia A omul:1,80m,75kg,22ani---incredibil pustiul,a jucat un an in B,dar sa dus la facultate timpitelul.

 •  13 Februarie 2008, 17:02

sa vina lucescu jr singura solutie altfel cadem jos rau

 •  13 Februarie 2008, 10:36

Implica-te Mister! Remember 007. 007 007 007 007 007 007 007.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close