FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Adio Messi, adio Barcelona! De ce club de mâna a treia din Italia e dorit Andrei Ivan!

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2016 00:00

Scouterii lui Sassuolo au fost la meciul Craiovei câștigat cu Chiajna și vor să îl ia în probe pe Andrei Ivan.

Ivan este unul dintre cei mai curtați tineri jucători români, iar una dintre echipele gata să facă o ofertă concretă este formația italiana Sassuolo.

Reprezentanți ai clubului din "Cizmă" au fost la Craiova pe 1 mai, când oltenii s-au impus cu 2-0 împotriva Chiajnei, iar Ivan, 19 ani, a și marcat un gol. Cei de la Sassuolo au fost impresionați de atacant și sunt deciși să îl ia din vară, dar pun o condiție: vor să îl împrumute pentru un sezon, iar dacă va convinge îl vor cumpăra definitiv.

La fel s-a întâmplat și când cei de la Sassuolo s-au interesat de Marius Alexe. Atacantul dinamovist a fost împrumutat un sezon, însă clauza de cumpărare nu a fost activată.

Clubul italian traversează o perioadă foarte bună, ocupând locul 6 în Serie A.

Sassuolo și-ar putea pierde cel mai important om în această vară, pe atacantul Domenico Berardi, iar conducerea clubului vede în Ivan un potențial înlocuitor.

3sezoane are Sassuolo în Serie A, în istoria sa de 94 de ani. Clubul a promovat în sezonul 2013-2014

900.000 €este cota lui Ivan, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
stefan..
stefan..  •  05 Mai 2016, 09:56

Andrei Ivan nu trebuie sa mai stea mult la Craiova pentru ca arde gazul de pomana. Nu are cine sa-l puna in valoare, la modul adevarat. La Steaua isi termina cariera. De fapt, marea durere a GSP este faptul ca Andrei Ivan nu a ajuns sa-si ingroape cariera la echipa lui Gigi Becali. Asa cum au facut fratii Costea sau Andrei Ionescu.

valu4ever
valu4ever  •  04 Mai 2016, 21:10
Postat de gogu2005 pe 04 Mai 2016, 13:59

stire de mana a treia, scrisa de un ziarist de mana a treia intr-un ziar de mana a treia.

bravo baaa!

portardelegenda
portardelegenda  •  04 Mai 2016, 15:16

sa spui despre Sassuolo ca e o echipa de mana a treia inseamna sa nu te documentezi mai nea jurnalistule de mana a 5-a . Pai aia au buget si stabilitate financiara mai buna decat AC MILAN iar tu habar nu ai pe ce lume traiesti .

Vezi toate comentariile (54)
Comentează