FOTBAL  »  Superliga  »  

În Cecenia?

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Cristea, Dănciulescu şi Goian sînt ofertaţi de Terek Groznîi, nou-promovată în prima ligă din Rusia

La partida dintre Dinamo şi Slaven Belupo (0-2) a asistat şi Voit Talgayev, managerul lui Terek Groznîi, echipă nou promovată în prima ligă rusă. El a urmărit atent jocul "cîinilor", fiind plăcut surprins de evoluţiile lui Adrian Cristea, Ionel Dănciulescu şi Lucian Goian.

Imediat după finalul meciului, managerul cecenilor s-a interesat de posibilitatea achiziţionării celor trei. Talgayev le-a transmis dinamoviştilor că echipa sa ar plăti 1,5 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Adrian Cristea, cel pe care l-a plăcut cel mai mult.

În căutarea unui atacant valoros, ruşii încearcă să-l convingă pe Ionel Dănciulescu să joace în Rusia. Atacantul de 31 de ani a mai declinat o dată oferta ex-sovieticilor în urmă cu două săptămîni, însă aceştia sînt dispuşi să-i ofere un contract de 220.000 de euro pe sezon. Danciu vrea să rămînă în continuare în Ştefan cel Mare, însă şi-ar dori un salariu mai mare, el cîştigînd acum doar 120.000 de dolari pe an.

Trecerea lui Goian în Cecenia pare cea mai aproape de finalizare. O dată cu sosirile lui Zorici şi Pekarici, roş-albii ar fi dispuşi să-l lase pe "Gogu" să plece la Terek, dar numai în cazul în care acesta va primi un salariu consistent din partea ruşilor, în jur de 150.000 de euro pe sezon, de patru ori mai mult decît are fundaşul la Dinamo. Cel mai probabil, astăzi vor demara negocierile cu Cristi Borcea pentru cei trei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  08 Februarie 2008, 11:01

aSA.I tOorina66 aici ai dreptate nu poate sa plece Cristea la o echipa din Cecenia ..peste cativa anii Cristea poate sa fie noul Hagi sin punct de vedere al talentului....

 •  08 Februarie 2008, 10:59

BEY HAHALELE DE ZIARISTI IAR MA ENERVARATI AUZI CRISTEA 1,5 MILIOANE?....PAI CRIESTEA INCEPE DE LA 7,5 MILIOANE DE EURO DACA STEFAN A PLECAT PE 5,4 MILIOANE..ASA CA IA MA TACETI DIN GURA CRISTEA NU VA PLECA NICIODATA DE LA DINAMO SI MAI ALES PE SUMA AIA..CAT PRIVESTE PE GOIAN CAT PAR ALB MI.A SCOS BAIATUL ASTA POA SA PLECE SIMAINE DAR ERA UN BAIAT POATE DE VIITOR...DAR DACA II DAU UN SALARIU MARE SI PLATESC 1,5 MILIOANE PE EL...DE CE NU...DESPRE DANCI CE O VREA EL SA FACA...DAR CRED CA IN VIITOR VA FI DIN CE IN CE MAI GREU PT. DINAMO CU ATATIA ATACANTI ESTE FOARTE GREU SA MAI PRINZI ECHIPA...PAREREA MEA CA DACA II OFERA UN SALARIU DE 500.000 PE SEZON SA PLECE ...S.AR ALEGE SI EL CU BANII PENTRU PENSIE....INSA DACA NU VREA SA MAI PLECE DE LA DINAMO...ASTA ESTE ..SA RAMANA LA DINAMO DAR DUPA CUM AM MAI SPUS VA FI GREU PENTRU DANCIU CARE ARE 31 DE ANI SA MAI TINA PASUL CU BAIETII DE 22-23....HAI CA V.AM PUPAT HAHALELEOR DE ZIARISTI NU MAI BAGATI EMOTII LA INIMA SUPORTERILOR CA IAR VA INJURA ....EU CRED CA NU VA PLECA NIMENI LA CECENII.....

 •  08 Februarie 2008, 10:04

DACA STEFAN RADU A PLECAT LA LAZIO,CRISTEA AR TREBUI SA PLECE LA MILAN CA SA FIE DREPTATE PE LUMEA ASTA.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează