FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGETER

În goana după Lllullaku » Alibec și Nemec, duel la distanță pentru titlul de cel mai bun marcator. Cine crezi că va ieși golgeter la finalul sezonului?

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 13:48

Denis Alibec și Adam Nemec, doi dintre cei mai în formă atacanți din campionat, duc un duel la distanță și pentru titlul de golgeter din Liga 1.

Vârful adus de FCSB de la Astra traversează o perioadă superbă la roș-albaștri, reușind până acum șase goluri în campionat de la venirea sa. Alibec are nouă goluri, celelalte trei fiind reușite pe vremea când evolua la Astra.

Nici Nemec, vârful slovac al lui Dinamo, nu s-a lăsat mai prejos, fiind principalul marcator al "câinilor" din 2017. În total are 10 goluri, cu unul mai mult decât Alibec.

În prezent, Azdren Lllullaku e lider în acest top, cu 16 reușite, însă albanezul a părăsit România în această iarnă și are șanse mari să fie detronat.

Cei doi mai au la dispoziție șase etape pentru a-l devansa pe Lllullaku și având în vedere forma lor din ultimele meciuri, acest lucru pare realizabil. 

În cursă mai sunt și Andrei Cristea, atacantul lui CSM Poli Iași, care are 10 goluri, Aurelian Chițu, cu 11 reușite,  dar și Cristi Bud, vârful celor de la CFR Cluj, care a punctat de 11 ori până acum.  Acesta are însă șanse minime de a mai juca, fiind trecut pe linie moartă de Vasile Miriuță. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  07 Aprilie 2017, 21:44

Fcsb?hahaha!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează