FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - FC VASLUI 2-0

În pericol

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 mai 2008 00:00

Vasluiul e aproape să rateze şi participarea în Cupa UEFA Intertoto.

Sigură de participarea în Euro­pa sezonul viitor, Urziceniul lui Dan Petrescu este o echipă care joacă pentru orgoliul de a ter­mi­na cît mai sus în clasament într-un sezon fabulos pentru for­ma­ţia din Bărăgan. Fără strălucirea dată de golgeterul Ljubinkovici, moldovenii au jucat timorat în faţa pragmaticei Unirea.

Ocaziile s-au născut greu pînă în minutul 20, cînd Balint a adus zîmbetul pe faţa mult prea a­gi­­tatului Dan Petrescu , în­scri­ind cu capul din apropiere. A fost sin­­gu­ra fază care le-a reamintit spec­ta­­to­­ri­lor că asistă la un meci de fotbal.

O fază pe repriză
Partea secundă a fost la fel de în­chisă. Balint a încercat din nou să-şi plaseze lovitura de cap, însă Hăi­san a reţinut (47), iar Stancu a animat atmosfera, dar şutul său de la 20 de metri a trecut pe lîngă (56). Moldovenii au fost foarte aproape de egalare, dar Stelea a fost salvat de bară la execuţia lui Ma­tei din interiorul careului. Ono­fraş a înscris pe final, după o ac­ţiu­ne superbă, iar acum Urziceniul se poate gîndi deja la finala Cupei cu CFR, programată săptămîna vi­itoa­re. Oamenii lui Porumboiu sînt pe tobogan, la un pas de a pierde şi locul 7, poziţie ce le-ar fi asigurat pre­­zenţa în Intertoto.   

“Stancu la Steaua? O onoare”
Cel mai rîvnit jucător al Urziceniului, Bogdan Stancu (20 de ani), a fost în premieră căpitan în partida de asea­ră. Tînărul atacant e foar­­te aproape de un transfer la Stea­ua. “Aşteptăm o ofer­tă clară. Ar fi o onoare ca el să ajun­gă în Ghencea”, a spus Dan Petrescu despre cel care i-ar costa pe roş-albaştri un milion de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  05 Mai 2008, 18:47

cred ca toti aceia care spun cuvinte de mahala aici sunt niste frustrati si altceva nu stiu sa zica, pt ei e mai simplu sa injuri ca atat e vocabularul lor de piatra.FORZA VASLUI FORZA POLI IASI FORZA MOLDOVA

 •  05 Mai 2008, 18:43

pt,toti fraierii care se cred comentatori de fotbal si se exprima ca cizmele si ca trenul(2clase), ce tot aveti cu porumboiu, uitati-va la echpele voastre si la voi care inca n-ati facut nimic in viata voastra .Porumboiu hraneste 100000 de oameni in toata tara iar cand face caritate nu apare la tv ca alti bogatasi ai tarii . mai mergeti la scoala toti aceia care isi dau cu parerea despre averea lui. porumboiu este economist de meserie si l-a dus capul de a ajuns cine este acum .mai informati-va

 •  04 Mai 2008, 14:12

satul vaslugi este in pericol sa dispara de pe fata pamantului.tot timpul traiti in pericol,bastarzilor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează