FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

În tribune, cu fularul Craiovei. După meci, goana după autografele FCSB » Reacţia neașteptată a iubitei unui fotbalist al oltenilor

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2017 09:29

Aproximativ 14.000 de spectatori au asistat duminică seară la derby-ul orgoliilor dintre CS U Craiova şi FCSB, roş-albaştrii impunându-se cu 1-0 prin reuşita lui Harlem Gnohere.

Suporterii oltenilor au fost majoritari la Turnu Severin, doar 300 de "ultraşi" având oaspeţii în sectorul rezervat în stadion, plus câteva sute de simpatizanţi prin diverse zone ale arenei.

După meci, învingătorii au fost cei care au reprezentat atracţia localnicilor. Toţi fotbaliştii formaţiei din Capitală au fost opriţi pentru autografe şi pentru poze, plus Reghe, plus MM Stoica, iar două puştoaice l-au rugat pe Gabi Tamaş să coboare din autocar pentru a face o fotografie împreună, lucru acceptat de către apărător.

În schimb, jucătorii lui Gigi Mulţescu au trecut în plan secund. Doar Andrei Ivan şi Alex Băluţă au fost opriţi de câte trei fani pentru câte o poză, iar iubita căpitanului Ştiinţei n-a rezistat şi i-a certat pe suporteri:

"Până acum aţi făcut poze doar cu steliştii, dar vreţi să faceţi şi cu ai noştri! Ce fani sunteţi voi, ce mândrie aveţi?!". Respectivii spectatori şi-au văzut de treabă, au făcut poză şi cu Băluţă, după care i-au luat pe restul steliştilor rămaşi la rând.

Vorba unui steward care a stat conştiincios la coadă să facă poză cu Denis Alibec: "Ţin eu cu Ştiinţa, frate, dar rămân doar cu amintirea fotografiei cu şeptarul Stelei".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
parioli26
parioli26  •  10 Aprilie 2017, 17:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Aprilie 2017, 16:38

LOGIC CA FRUSTRAREA UNORA E MARE,INSA SE STIE CE IMPACT PRODUCE STEAUA DE CAND S A INFIINTAT ,PESTE TOT IN LUME,NU NUMAI IN TARA !

gogu2005
gogu2005  •  10 Aprilie 2017, 14:25

ce inventii penibile..... in ce hal s-a ajuns, sa inventezi suporteri care stateau la coada sa faca poze cu ***, in conditiile in care echipa Faci Ce Spune Becali u plecat imediat dupa meci..... lasati ba minciunile si dati-i drumul la munca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează