FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII_ POLI IAŞI 1-0

"Încă nu am scăpat de retrogradare"

Articol de - Publicat duminica, 30 martie 2008 00:00

Tehnicianul grupării din Copou, Ionuţ Popa, spune că se teme de retrogradare. "Azi ne-a lipsit Andrei Cristea, care a fost suspendat. Noi ne temem în continuare de retrogradare, nu avem un lot prea valoros şi luăm prea uşor cartonaşe roşii", a declarat antrenorul

" Pandurii nu este echipă să retrogradeze, iar Eugen Neagoe a fost foarte inspirat atunci cînd l-a trimis pe teren pe Arrieta. Piţurcă? Cred că i-a făcut zile fripte lui Neagoe, mie în nici un caz", a continuat tehnicianul.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
 •  31 Martie 2008, 00:43

Cum $^%#$ se poate explica existenta unui jucator penibil ca Palimaru in echipa? Popica chiar nu vede?? Cel putin in ultimul an Palimaru nu a avut nici macar o preluare de minge corecta, nici un stop... ce sa mai zicem sa dea vreun gol, in conditiile in care se zice ca e atacant! Nu inteleg de ce este platit indeajuns incat sa aiba bani de un Passat nou nout, fara sa fi facut NICIODATA ABSOLUT NIMIC. Parca e un teatru absurd!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează