FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă o echipă din Liga 1 s-a interesat de Sânmărtean: "Dacă venea la noi era și căpitan, și director tehnic"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 21:05

Daniel Stanciu, directorul sportiv al lui ASA Târgu Mureș, a dezvăluit, după ce a văzut că Lucian Sânmărtean e la un pas de Pandurii, că și fosta vicecampioană s-a interesat de serviciile mijlocașului.

"Noi am vorbit cu Lucian Sânmărtean în timpul Campionatului European. Am vorbit cu Gabi Mureșan și l-am rugat să ne ajute și să-l convingă pe Lucian. Nu puteam să-i facem vreo propunere, să nu-l jignim. Am mizat mai mult pe prietenie, pentru că știți cum suntem cu banii. Ne-a spus că așteaptă ceva din Golf.

Din ce știu eu am aflat că e o ofertă foarte tentantă pentru el de la Astra, dar dacă va ajunge la Pandurii înseamnă că gorjenii au plusat și au ajuns undeva la peste 15.000 de euro plus alte bonusuri.

Sânmărtean e o variantă extraordinară. Va juca foarte ușor în Liga 1. Dacă venea la noi era și căpitan, și director tehnic. Dacă Sânmărtean se duce spre Pandurii, înseamnă că Budescu s-a înțeles cu Astra. Poate să joace la Pandurii, dar eu îl invit la ASA pentru că va fi sigur titular", a spus Daniel Stanciu la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
plischi
plischi  •  26 Iulie 2016, 06:17

eu cred ca a ales pandurii pentru ca aia nu aveau acel jucator obligatoriu de sub 21 de cotolani!!

1691759391104884
Vali Chelu  •  25 Iulie 2016, 22:40

Cred ca Lucian va alege Universitatea Craiova pentru ca este cel mai serios club din Romania.

pol1iasi
pol1iasi  •  25 Iulie 2016, 22:34

Ha ha ha...ce milog e si asta...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close