FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Încă o pierdere grea pentru Pandurii: "Nu putem vorbi de performanță"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 17:11

Echipa din Târgu Jiu va suferi o nouă pierdere importată: președintele Narcis Răducan a fost demis de magistraţii de la Judecătoria Târgu Jiu, după ce numirea sa în funcție fusese contestată în decembrie anul trecut, fiind considerată ilegală.

Conform pandurul.ro, judecătorii au constatat că Răducan nu putea fi membru în CA, implicit preşedinte, deoarece nu reprezenta niciun membru fondator, aşa cum prevede statutul.

Narcis Răducan ar putea fi obligat să returneze salariul de 8.500 de euro primit lunar timp de un an şi jumătate, plus alte prime și bonusuri încasate în perioada petrecută la Târgu Jiu. 

"Situația critică nu a fost depășită și nu poate fi depășită prea curând. Sunt îngrijorat, pentru că nu cred că se va mai depăși vreodată. Jucătorii vin pe rând că vor să-și rezilieze contractele. Chiar dacă vor mai rămâne unii jucători, nu putem să mai vorbim despre performanță.

Eu am propus o reziliere amiabilă, pentru că motivul pentru care am venit la Pandurii, acela de a face performanță, a devenit imposibil", a declarat Narcis Răducan la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dandan23
dandan23  •  08 Noiembrie 2016, 19:48

Dar de ce nu spune și ca această criză e creata de Narcis Raducan, nu el a dat contracte mari pe care nu le permitea bugetul, nu el si-a dat contractului insusi de 8500 de euro salariul si prime duble la meciuri plusbonusuri la obiectiv si comisioane la transferuri? Atunci nu el este vinovat de criza asta, sunt altii, oare nu el a condus clubul? Nu l-am văzut sa se planga ca cineva ii aduce jucatorii si ii baga in echipa, nu am auzit sa spuna ca nu i se dau bani sa dea contracte cat vrea el, acum de ce sunt altii vinovati de criza? Domule Raducan, de ce trebuia sa iti iei Ferrari cand nu aveau casa in care sa dormi, ce credeai ca faci, ca o sa dormi in masina de lux? Apropo Audi ala de te dadeai șmecher cu el pe Dorobanti l-ai dus inapoi la Tg-Jiu?

fst18
fst18  •  08 Noiembrie 2016, 18:37
Postat de sadiku pe 08 Noiembrie 2016, 18:29

Valentin Alexandru un jucator de viitor ...sunt curios unde o sa ajunga

26 de ani iti suna a jucator de viitor? :))

sadiku
sadiku  •  08 Noiembrie 2016, 18:29

Valentin Alexandru un jucator de viitor ...sunt curios unde o sa ajunga

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close