FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o schimbare în lotul lui Dinamo! Echipa are un nou căpitan: "Jucătorii l-au ales"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 14:23

Degringolada din lotul lui Dinamo continuă, iar "cînii" au un nou căpitan.

"În privința căpitanului, i-am lăsat pe jucători să decidă. După votul lor, Cosmin Matei este noul căpitan. Alioșa Vojnovici este al doilea, iar a treia opțiune este Paul Anton. Aceasta a fost alegerea jucătorilor", a spus Rednic potrivit DigiSport.

Cosmin Matei a mai fost primul căpitan al lui Dinamo în debutul sezonului 2012-2013, dar banderola i-a fost luată de antrenorul Gigi Mulțescu.

Dinamo a început sezonul cu Marius Alexe căpitan, iar după plecarea acestuia, banderloa a ajuns la Alioșa Vojnovici, iar în ultimele etape a stat pe brațul lui Anton. Andrei Marc, Miha Mevlja și Cosmin Matei au mai purtat și ei banderola de căpitan.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
calinescu_
calinescu_  •  07 Noiembrie 2015, 08:53

CUM SA-L PUI CAPITAN PE ACEST LOSER ????? TREBUIE SA ASTEPTI 10 MECIURI CA SA DEA O PASA BUNA ....!!!! STRICA TOT JOCUL ECHIPEI ...!!!!

fangigi
fangigi  •  06 Noiembrie 2015, 21:17
Postat de John Milne pe 06 Noiembrie 2015, 16:37

Un club de pacalici .

Asa este, mari pacalici, dar sa vezi fcsbeul! Maine le-o trage si Botosaniul!:)))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Noiembrie 2015, 19:58
Postat de zecs93 pe 06 Noiembrie 2015, 18:54

eu faceam misto, bineinteles ca sunt clone dar ei se dau dinamovisti cica, vai de pe'leu lor de terminati, daca nu mai au echipa ( fcsb) vin la noi care suntem in regula !!!

ce te face sa crezi ca acele clone sunt steliste? pentru cultura ta generala, clonatul nr.1 al siteului (cu mai multe clone si decat valahul) e fostul alpin, ***. Se da rapidist, dinamovist, stelist, ca sa ne provoace la tot felul de discutii penibile. Ala cu 'crotalie' iti spune ceva? Daca imi aduc aminte, erau zeci de dinamovisti care nici pana in ziua de azi nu s-au prins ca ala nu e stelist si ca vrea sa faca misto.....toti ii raspundeau. Si la voi sunt cateva clone....nu mai dau nume, dar sunt usor de depistat. Si mai sunt si 2 (de fapt o singura persoana) care se dau 'rapidisti' dar habar nu au nici cum se numeste stadionul Rapidului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează