FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un derapaj xenofob! Becali s-a săturat și a luat o decizie radicală: "Nu o să mai vedeți așa ceva la Steaua în viața vieților voastre"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 09:41

Gigi Becali, patronul Stelei, este în continuare nemulțumit de faptul că România are selecționer străin.

Becali a anunțat că este decis să nu mai aducă niciodată un antrenor străin la formația roș-albastră.

"Antrenor străin nu o să mai vedeți la Steaua în viața vieților voastre. Niciodată nu se va mai întâmpla așa ceva. Este adevărat că am avut antrenori străini, dar atunci nu prea știam eu fotbal. Eram la început.

De acum încolo nu o să mai vedeți antrenor străin pentru că eu sunt patriot. Totuși, jucători probabil că vor mai veni.

Eu aduc bani în țara mea. Pe Hamroun l-am adus gratis și iau 3 milioane pe el. Eu câștig bani și nu fac comerț", a spus Becali la DigiSport.

În trecut, Steaua a avut mai mulți antrenor străini, precum Zenga, Pedrazzini, Bergodi, Protasov sau Ronny Levy.

Becali a declarat că nu vrea să mai lase jucători la națională din cauza selecționerului străin. Vezi detalii

Citește și: Rasism, sexism și intoleranță. 6 declarații oribile ale lui Becali și o concluzie: a promis că se schimbă, a ieșit la fel!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (91)
geogeo
geogeo  •  10 Iulie 2016, 12:38

Gigi, las-o jos ca macane. Daca esti asa patriot si nationalist, de ce vinzi jucatori in strainatate? Este o prostie crasa sa alegi sau sa nu alegi un om pentru ca este sau nu este roman. Barcelona si Real, daca mergeau pe principiul lui Gigi ar fi de nivelul Osasuna, Cordoba, Granada sau mai rau. Echipa ti-o faci, daca vrei sa castigi, din tot ce este mai bun. Alb, nergru, galben, roman sau strain, crestin, ateu, musulman sau orice alta religie, gras sau slab, urat sau frumos, NU CONTEAZA. CONTEAZA VALOAREA.

zizu
zizu  •  09 Iulie 2016, 22:20
Postat de florar pe 09 Iulie 2016, 14:19

Borcea,fratii Becali,Valter de ande au furat sau astia au voie ca sunt de la militie...?Ba, de ce nu va vedeti intii pe voi?

borcea si ceilalti enumerati sunt la puscarie! in momentul arestarii nu aveau nici o functie in clubul dinamo si nici nu vor veni tot la dinamo! ptr a scapa de cei de mai sus dinamovistii au invadat terenul de joc.....noi ne am asumat mereu trecutul....voi fcsb istii ati fost,veti fi....alba ca zapada si ati ajuns sa va joace pe degete,becalifam prodan si acolitii cu cazier..

pedrini
pedrini  •  09 Iulie 2016, 17:49

Romania trebuia sa fie o tara de top in Europa ,,,din cauza coruptiei suntem o tara de nimic fara perspective ,,ar trebuii confiscata averrea tuturor *** care au furat tara asta ,,,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează
Close