FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un jucător cu experiență pe lista celor de la Voluntari! A jucat la ȚSKA Sofia, Astra și Dinamo, iar acum vine să se lupte pentru evitarea retrogradării

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2015 12:25

Atacantul Georgian Păun s-ar putea întoarce în Liga 1 după cîteva luni de pauză. Aflat, de mai multă vreme, în litigiu cu FC Braşov, ultima echipă la care a evoluat, atacantul nu a mai intrat pe teren de mai bine de şase luni.

Liber de contract şi în căutarea unui nou angajament, Păun a discutat, la meciul Petrolul- FC Voluntari, cu oficialii echipei ilfovene în legătură cu un eventual transfer.

În vîrstă de 29 de ani acum, Georgian Păun a mai evoluat, în cariera sa, la echipe precum Petrolul Ploiesti, Dinamo, Astra sau ŢSKA Sofia.

100.000 de €e cota lui Georgian Păun pe transfermarkt

5 goluri
a marcat Păun pentru FC Brașov în 36 de meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adicn
adicn  •  20 Iulie 2015, 12:39

Jucător cu experiență...dacă e trecut de prima tinerețe nu înseamnă că are experiență!

samertx
samertx  •  20 Iulie 2015, 12:38

Cronologic este IEXACT invers.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează