FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un jucător s-a despărțit de Dinamo » Mesaj emoționant pe Instagram: "Niciodată n-am văzut așa ceva. Veți rămâne pentru totdeauna în mintea mea"

Romera a venit la Dinamo în vara lui 2016 și a petrecut două sezoane în
Romera a venit la Dinamo în vara lui 2016 și a petrecut două sezoane în "Ștefan cel Mare". Fundașul iberic a reușit 2 goluri și 6 pase decisive în 68 de meciuri în toate competițiile // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 10:08

După atacantul Adam Nemec, a venit rândul fundașului iberic să-și ia rămas bun de la Dinamo printr-un mesaj emoționant pe Instagram. 

Spaniolul de 30 de ani nu a mai intrat în vederile lui Bratu în play-out, unde a bifat doar două meciuri, iar clubul nu i-a înaintat o ofertă de prelungire, așa cum s-a întâmplat în cazurile lui Jaime Penedo sau Giorgos Katsikas. 

"E timpul să spun «la revedere», e sfârșitul perioadei mele ca fotbalist al lui Dinamo. Au fost doi ani minunați, în care am întâlnit mari jucători și mi-am făcut prieteni foarte buni pe teren și în afara terenului.

Sunt foarte mândru și recunoscător pentru că mi-a fost oferită șansa de a apăra tricoul lui Dinamo. Mi-aș fi dorit ca acest sezon să fie diferit, dar în mintea mea vor rămâne doar amintirile frumoase.

Ca să închei, aș vrea să spun mulțumesc celor mai buni fani pe care i-am avut vreodată. M-ați făcut să mă simt special, iar suportul vostru a fost nemaivăzut. Atmosfera creată de voi și cântecele voastre vor rămâne pentru totdeauna în mintea mea. Mulțumesc, dinamoviști!", a scris Romera pe contul său de Instagram. 

Romera a venit la Dinamo în vara lui 2016 și a petrecut două sezoane în "Ștefan cel Mare". Fundașul iberic a reușit 2 goluri și 6 pase decisive în 68 de meciuri în toate competițiile. 

Jucătorii care părăsesc Dinamo în această vară

Brănescu - portar - 24 de ani
Nica - fundaș dreapta - 25 de ani
Romera - fundaș dreapta - 30 de ani
Marici - fundaș central - 31 de ani
Torje - mijlocaș dreapta - 28 de ani
Monroy - închizător - 30 de ani
Nemec - atacant - 32 de ani

Vezi și: Nemec s-a despărțit de Dinamo » Mesaj la adio pentru "câini"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
cneius
cneius  •  03 Iunie 2018, 17:26

"După atacantul Adam Nemec, a venit rândul fundașului iberic să-și ia rămas bun de la Dinamo"...care fundas, nici un nume in titlu sau in inceputul articolului !

magic4ever
magic4ever  •  03 Iunie 2018, 15:24

Fundas*

magic4ever
magic4ever  •  03 Iunie 2018, 15:24

Păcat că pleacă Romera...este 3 clase peste Corbu sau al cineast dreapta din lot...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează