FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII -VIITORUL 1-1

VIDEO Specialiștii au decis: penalty neacordat Viitorului! "Lucrurile clare se văd"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 23:06

Viitorul a remizat în deplasarea de la Severin cu Pandurii (1-1), însă la finalul meciului Gheorghe Hagi l-a acuzat pe centralul partidei că i-a refuzat eronat un penalty echipei sale. 

În minutul 70 al partidei, la 1-0 pentru gazde, Vlad Rusu a fost blocat în careu de Vasiljevici, însă centralul Radu Petrescu i-a arătat atacantului cartonașul galben pentru simulare.

Reluările fazei arată însă că între cei doi fotbaliști a existat contact, iar Basarab Panduru și fostul arbitru Constantin Zotta, aflați în studioul Dolce, au dat verdictul: " Penalty clar!". 

Vezi aici faza petrecută în minutul 70

La finalul partidei, antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a izbucnit și a acuzat din nou arbitrajul.

"Am avut iar penalty. Când e, atunci dă. Eu știu ce înseamnă un penalty, dar dă-mi. Lucrurile clare se văd", a declarat Hagi la Dolce Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  13 Martie 2016, 09:42

,,specialistii" erau proetenii lui Hagi, se vede clar ca ala de la viitorul se arunca inainte de a fi orice conbtact. Hagi trebuia sa pspuna cum au marcat cei de la Viitorul dintr-un offside clar. Cei de la digi nici n-au vrut sa analizeze faza cica nu se ,,vedea" clar, nu aveau ,,unghi" desi puteau sa se uite la distanta dintre rusu si linia careului. Si uite asa mai apare un ,,supertalent" care marcheza si el un gol din offside si este declarat cel mai mare atacant din Romania.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  13 Martie 2016, 08:06

La o asa petarda de partida, cu asa miza si asa fotbal, nici nu trebuia sa se joace. Pierdere de timp si o rusine adusa sportului fotbal. Parca jucau doua echipe de betivi din doua sate de mitici. :))))

nebraska
nebraska  •  13 Martie 2016, 07:55

Nu prea conteaza,a fost un amical intre satelitii fcspeului.Telul lor e sa ajunga fcsbeaua campioana.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează