FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un stelist pe făraş: "Dacă intri şi joci în dorul lelii, nu ai cum să rămîi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 18:51

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, crede că George Ţucudean are şanse mici să mai rămînă în Ghencea, dacă nu îşi va revizui atitudinea.

"Am fost dezamăgit de Țucudean, mai ales că aveam așteptări mari de la el. Mi s-a părut lipsit de precizie. Dacă nu își va schimba atitudinea, nu va reuși la Steaua. Dacă intri şi joci în dorul lelii, nu ai cum să rămîi la Steaua.

Toți jucătorii să se uite la Varela. Dacă toți ar juca așa cum o face el, nu ne-ar sta nimeni în față în România", a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

5 goluriîn 20 de meciuri pentru Steaua a marcat Țucudean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Mai 2015, 03:03

particann este zero barat

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  25 Mai 2015, 21:11
Postat de mariuss72 pe 25 Mai 2015, 21:01

Amindoi doua ***, Sucudean, o gluma de fotbalist, care se vaita ca intr-o telenovela proasta, Nea Imagine, un portar de legenda devenit argatul unui cioban agramat. Critica-i bai aradene, nu le mai pune palma la cur.

Lasa bre Hipocrizie in persoana ca respectat la voi este Dudu Georgescu. A chemat adventistul ala falit cu BAC absolvit la 35 de ani toate televiziunile și ziarele de sport sa prezinte apartamentul donat pt fosta glorie dinamovista. SI DE FAPT A FOST O MASCARADA DE CEL MAI PROST GUST- DUDU NU A PRIMIT NIMIC SI A PLECAT DIN ROMÂNIA DEZGUSTAT. Citește declarația soției lui după mizeria facuta de Negoiță: : "pt Dudu Georgescu Dinamo nu mai exista. A incercat sa intre la Negoita in birou macar sa i se achite salariile pt lunile cat a muncit la club dar l-au tinut ca pe un ratat la usi si au refuzat sa l lase sa intre." TU ESTI CEL MAI IPOCRIT SI LIPSIT DE CARACTER USER DE AICI. Îți pute gura mai rău decât evreului Timofei Bodnarenko Pantiușa, fondatorul vostru și al Securității, parașutat de Stalin din Tiraspol în Ștefan cel Mare.

mariuss72
mariuss72  •  25 Mai 2015, 21:01
Postat de whiteredarad pe 25 Mai 2015, 19:50

Trist moment ! Duckadam,un aradean si-a gasit sa il critice pe un alt aradean. Nu pe Bourceanu,nu pe Latovlevici,nu pe Tamas, nu pe Iancu,nu pe To9sca-toti ***- ci pe Tucudean,care nu o fi el mare atacant,dar nu-l poti acuza ca nu pune suflet si mai ales a marcvat ,cind era mare nevoie. Trist si nemeritat Helmuth !!

Amindoi doua ***, Sucudean, o gluma de fotbalist, care se vaita ca intr-o telenovela proasta, Nea Imagine, un portar de legenda devenit argatul unui cioban agramat. Critica-i bai aradene, nu le mai pune palma la cur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează