FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Începutul sfârșitului » Patru stranieri de la Pandurii vor să plece. Urmează și vedetele

Bunoza e unul din jucătorii care vor să plece de la Pandurii
Bunoza e unul din jucătorii care vor să plece de la Pandurii

Articol de , - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 00:00

Străinii Buijs, Obodo, Vasiljevici și Bunoza sunt primii care și-au exprimat dorința de a părăsi echipa după discuția de ieri. Urmează vedetele.

În urma întâlnirii de ieri dintre membrii asociați ai clubului gorjean și jucători nu s-a luat o decizie concretă, situația fiind în aer, cum declară și președintele Narcis Răducan: "Urmează ca fiecare să-şi analizeze situaţia. Totul este în aer deocamdată, ei au contracte în derulare şi trebuie să-şi respecte angajamentele".

Administratorul special Mihai Golea a stabilit ca fotbaliștii să primească 20-30% din drepturile salariale de acum încolo. Conform unor surse autorizate din cadrul clubului, în fiecare săptămână ar urma să se achite câte o parte din datoriile strânse față de jucători, însă nu o sumă considerabilă.

Chiar și așa, elevii lui Grigoraș vor avea primă de joc pentru meciul de duminică, împotriva Astrei. În cazul unei victorii, fiecare va primi 300 de euro, iar în cazul unui egal, câte 150 de euro.

Străinii Buijs, Obodo, Vasiljevici și Bunoza nu mai vor să continue la Pandurii după ce nu și-au primit salariile de la începutul campionatului și nu mai sunt șanse prea mari pentru ca situația să fie îndreptată. Cel mai probabil cei patru își vor rezilia chiar astăzi angajamentele.

Nici președintele Răducan nu prevede un viitor strălucit pentru olteni și ia în considerare varianta să părăsească clubul pentru care a activat un an și jumătate: "Până vineri voi anunţa dacă rămân sau nu cu actuala strategie pentru următoarele luni. Nu mai putem vorbi de mare performanţă. I-am sfătuit pe băieţi să analizeze foarte bine, tot timpul îi sfătuiesc să joace. Cine rămâne să dea totul".

"Chiar dacă mi-a fost propus un contract nou în vară, știam că e doar pe hârtie. Am știut că dacă nu se vor găsi mijloace financiare se va ajunge aici"
Edward Iordănescu, fost antrenor Pandurii

2.000.000 €reprezintă datoriile totale aproximative ale Pandurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează