FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA MIOVENI - FARUL

Incerţii lui Cârţu

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Sorin Cârţu are patru indisponibilităţi în lot: Scarlatache, Negoiţă, Murgan şi Miclăuş. Din cei patru, doar Murgan şi Negoiţă ar putea evolua în importantul meci cu Farul. Vineri seara, cei doi au efectuat ultimele analize şi verificări, în urma cărora medicii şi-au dat verdictul dacă Murgan şi Negoiţă vor putea sau nu să joace.

De ziua primarului
Duminică 20 aprilie, în ziua meciului cu Farul Constanţa, Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni care este şi preşedintele Consiliului Director al clubului Dacia, îşi va serba ziua de naştere. Jucătorii din lotul Daciei vor să-i dedice victoria din meciul cu Farul. „Partida de duminică cu Farul este decisivă în ceea ce priveşte soarta noastră în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Sperăm să obţinem cele trei puncte pentru a fi mai liniştiţi, dar şi pentru a-i dedica victoria domnului primar Ion Georgescu”; spunea unul din jucătorii Daciei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  20 Aprilie 2008, 21:37

suntem singura echipa din coada clasamentului care isi apara sansele pe teren, m....i ma..i vostre de balatisti in frunte cu pinalti!!! daca reusim sa ne salvam la anul veti vedea un alt farul ptr ca luptele le ducem doar pe teren handicapatilor!!!

 •  20 Aprilie 2008, 09:07

Daca nu castiga, DACIA s-a curatat ! Chiar si asa ii va fi destul de greu ptr. ca are cam cel mai greu program. Se vede ca ceahlaul mai trebuie sa mai stea macar un an in "A" ! Am ajuns la vorba lui M.M. ca pana nu moare tata J. si altii ca el, nu se curata fotbalul romanesc ! Oricum daca pica, pica pe mana ei DACIA ! Trebuia sa aiba cel putin 5-6 pcte. in plus acum. Nu sa stea la jocurile altora !

 •  20 Aprilie 2008, 02:37

Daca fac egal se "curata" amandoua! PINALTI nu mai pierde pana la final nici un meci! Una din ele sau poate chiar amandoua vor rertrograda. Normal ar fi sa cada Mioveniul si Buzaul! CONSTANTA si PIATRA NEAMT sunt prea cu "pile"!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează