FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-2

Incidente la finalul meciului dintre Dinamo și Astra! Un fotbalist al lui Andone ar fi spart geamul de la vestiarul arbitrilor

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 13:02

Finalul partidei dintre Dinamo și Astra a fost extrem de tensionat, după ce Cristi Balaj a dictat un penalty controversat în favoarea Astrei, la ultima fază a meciului, la scorul de 2-1 pentru "câini".

Nicoară a executat lovitura de la 11 metri, iar Astra a plecat cu un punct din "Ștefan cel Mare", spre nemulțumirea jucătorilor antrenați de Ioan Andone.

TV Digi Sport informează că, după meci, un fotbalist al lui Dinamo ar fi spart geamul de la cabina arbitrilor, nemulțumit de maniera în care aceștia au condus jocul.

Cristi Balaj ar fi ieșit în grabă din vestiar, însă nu a reușit să afle cine este autorul. Se pare că incidentul a fost trecut în raportul de joc al observatorului Marian Bucurescu. Angajații firmei de pază ar fi văzut toată scena, dar ar fi refuzat să-i comunice lui Bucurescu numele fotbalistului implicat, drept pentru care observatorul i-ar amenințat pe oficialii lui Dinamo că vor avea de suferit în urma acestui incident.

  • Partida dintre Dinamo și Astra s-a încheiat la eglitate, scor 2-2, după ce "câinii" au avut un avantaj de două goluri, iar Astra a rămas cu un om mai puțin pe teren din minutul 57.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (105)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  31 Octombrie 2016, 07:27

Ce va tot agitati atat? Cioburile aduc noroc. Doar Dinamo Bucuresti nu-l are...

demolarii
demolarii  •  30 Octombrie 2016, 23:06

Arbitri care gresesc trebuie sa plateasca. A gresi e omeneste, dar si sa-ti asumi raspundrea. Ce-ar spune CCA daca contabilul de la Dinamo ar uita sa treaca pe ordinul de plata ultima cifra din barem (adica ar plati 10%)? E doar o cifra? A gresi e omeneste, si e cea mai putin valoroasa-reprezinta lei? CCA trebuie sa faca o analiza bazata pe statistica , care sa cumuleze greselile...ceva de genul : greseala grava 20 puncte (penalty inexistent, eliminare gratuita etc), greseala mica-5puncte (aut acordat gresit, faulturi la centru acordate fara acoperire etc), greseala mare- 10 puncte (faulturi eronate de la 30-40 de metrii etc), greseala importanta-15 puncte (faulturi eronate-in jurul careului, galbene etc). La care se adauga puncte agravante -5p(golul din penalty acordat eronat a influentat rezultatul etc) , se scad puncte atenuante (decizia a fost influentata de tusier (offside eronat semnalizat de tusier se scad 5 puncte de la central, dar se adauga ca agravante la asistent daca jucatorul scapa intr-o faza clara de a marca). Se aduna, nu conteaza impotriva cui s-au facut, si in functie de suma se ia decizii. Are 100 puncte din greseli, arbitrii sunt obositi si au nevoie de concediu de 3 saptamani . Daca aduna 3 meciuri la rand 100 puncte din greseli, arbitru trebuie reciclat. Daca are 150 puncte din greseli concediul trebuie sa fie mai mare-8 saptamani, iar doua meciuri incheiate cu minim 150 puncte la rand il trimit la reciclare. La 200puncte intr-un meci direct reciclar

caminero
caminero  •  30 Octombrie 2016, 22:40
Postat de daweroirl pe 30 Octombrie 2016, 17:15

Mimamo ,o echipa de cascadorii rasului ,un ras de echipa ,fi-mi-ar scarba de ea!:))

Bine, ***, pricepem ce încerci să ne spui, dar rămîi acolo în Kazahstanul tău natal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează