FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Incredibil! Gigi Becali îi face echipa lui Miriuță pentru meciul cu Viitorul » Noi contre cu CSU Craiova + Detalii despre situația lui Reghecampf

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 22:04

George Becali, finanțatorul FCSB-ului, a continuat să o acuze pe CSU Craiova, nemulțumit de faptul că oltenii au trimis în teren mai mulți juniori în partida cu Viitorul de duminica trecută, pierdută de alb-albaștri cu 0-1.

"Nu e corect să joci cu patru copii cu Steaua. Nu e corect pentru competiție, nu e corect față de Dinamo, pentru că Viitorul se poate încurca cu CFR Cluj. De ce să aibă Steaua o victorie sigură cu CSU Craiova

Nu îi obligă nimeni să joace cu titularii, dar măcar să fi jucat cu rezerve de pe bancă, nu cu copii de 17 ani. Ei au copii mai buni decât cei care au intrat cu Viitorul, eu așa am înțeles, așa mi-a spus cineva. Știu că ei l-au mai folosit pe Screciu, dar Screciu a debutat mai demult, nu acum, ca ceilalți", a spus latifundiarul, la TV Digi Sport.

Omul de afaceri crede că, dacă meciurile rămase se vor disputa corect, FCSB va deveni campioană.

"Dacă se joacă pe bune, Steaua va lua titlul 100%, ascultați-mă ce vă spun. Am încredere că CFR va încurca pe Viitorul, doar să nu fie Marc în poartă. (râde)

Noi ne vedem de treaba noastră, o vom spulbera pe CSU Craiova. Am înțeles că CFR Cluj le-a dat liber străinilor, dar va juca cu rezervele pe care le are. Să joace Deac, Omrani și cei doi fundași români cu Viitorul.

Viitorul n-are nicio vină în acest scandal, oricine își dorește să ia titlul", a mai spus finanțatorul de 58 de ani. 

În opinia patronului roș-albaștrilor, FCSB ar fi câștigat titlul mult mai devreme dacă i-ar fi avut la dispoziție pe Alibec și Gnohere, atacanții aduși în iarnă. 

"Am greșit că așa a vrut Dumnezeu. Noi, dacă băteam pe Viitorul, am mai fi avut acum vreo problemă? Dacă aveam atacanți de la început, luam titlul cu mult timp în urmă.

Dacă nu luăm titlul, asta e, terminăm pe doi și mergem în play-off-ul Ligii. Dacă termin pe doi, îi strâng mâna lui Hagi", a încheiat Becali. 

"Am vorbit și astăzi cu Reghe. Mi-a zis «Patroane, nu e nimic adevărat în legătură cu aceste oferte»

Sâmbătă e ultima etapă, vă va spune Reghecampf ce va face. Oricum, în meciul cu CSU Craiova nici n-avem nevoie de antrenor. Eu un meci prea important, dar pe care îl vom câștiga" George Becali 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
timm
timm  •  10 Mai 2017, 11:27
Postat de vicol_vali pe 10 Mai 2017, 01:40

Gigi Becali are voie să stea pe bancă să dea indicații?

Pe banca la CFR Cluj??? :))))))))))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Mai 2017, 09:51
Postat de poison pe 10 Mai 2017, 08:16

Da.. Asteptam cu interes revansa cu ManCity din preliminariile UCL!

Da, stim, si va pregatiti pentru cempionzlig...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Mai 2017, 09:49
Postat de valiza.epo pe 10 Mai 2017, 08:37

Becali e nebun.

Pe cat esti tu de sanatos...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează