FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ - OȚELUL 1-2

Incredibilul Florin Marin » A bătut Steaua de două ori, dar la final i-a oferit titlul

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 00:00

Antrenorul Oţelului, fost fotbalist al Stelei, poate fi considerat pe bună dreptate unul dintre oamenii-cheie ai acestui campionat.

Motivele? Iată-le:

  1. A bătut Steaua în Ghencea, la începutul campionatului, pe vremea cînd era la Ceahlăul, provocînd prima bombă a sezonului actual, dar şi cel dintîi insucces al lui Gâlcă pe banca roş-albaştrilor.
  2. A bătut din nou Steaua, din nou pe terenul ei, de această dată pe Arena Naţională, Steaua - Oţelul 1-2, şi a aruncat în aer lupta pentru titlu.
  3. Aseară i-a oferit titlul pe tavă Stelei învingînd-o pe ASA, chiar la Tîrgu Mureş, deşi Oţelul era de multe etape retrogradată şi matematic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
flomar12
flomar12  •  29 Mai 2015, 15:41

Eu as da o prima Otelului, asa ceva cred ca nu se va mai intampla in campionatul nostru, ai nostrii impotenti aia de la ASA mama ***, in timp ce iasul a refuzat fotbalulu aparandu se non stop, Otelul a jucat modern a avut posesie ocazii, lovituri libere cred cat na avut tot returul. Hai Steaua. De geaba il criticatii pe antrenor. Au jucat fotbal. Si ar fi rusinos din partea lui oierului sa nu i premieze.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flomar12
flomar12  •  29 Mai 2015, 15:37

931319036902966
Stoica Ionel  •  29 Mai 2015, 14:13
Postat de reddogsv pe 29 Mai 2015, 10:37

Incredibila *** Flocea! Asta a fost peste tot si nicaieri si nu a realizat nici o performanta! A stat capra cat a fost nevoie si cat a avut ceva de castigat! FCSB a castigat primul titlul din istorie!

*** care spuneti vorbe fara sens din ipocrizie si invidie! Ce mult va doriti in sinea voastra sa aveti un Gigi Becali si performantele FCSB-ului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează