FOTBAL  »  Superliga  »  IMPAS

Încurcătură

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Situaţie dificilă pentru Dinamo pe piaţa transferurilor. Roş-albii vor să-i aducă pe Osvaldo Miranda şi Nino Pekarici, dar fără succes. Chiar dacă oficialii din Ştefan cel Mare au făcut oferte concrete pentru ambii jucători, aceştia întîrzie să ajungă în ţară din diverse motive.


Sîrbii, după gratii încă 30 de zile
Impresarul Florin Iacob a plecat vineri după-amiază în Serbia, pentru a vedea care este situaţia lui Nino Pekarici (25 de ani). Problema principală o reprezenta faptul că Dinamo nu avea cu cine să negocieze, întrucît preşedintele Vojvodinei Novi Sad, Ratko Butorovici, şi managerul sportiv, Milan Cabrici, au fost arestaţi fiind acuzaţi că au mituit arbitri. Cei doi nu au fost eliberaţi nici ieri, ba, mai mult, tribunalul a eliberat un nou mandat de arestare pe următoarele 30 de zile pentru cei doi! Dinamo a făcut deja o ofertă de 400.000 de euro pentru fundaşul de 1,90 metri şi i-a pregătit un salariu de 200.000 de euro pe an, cu tot cu bonusuri de performanţă.


Argentinienii se ceartă pe bani
Nici la Osvaldo Miranda (23 de ani) situaţia nu e mai simplă. "Cîinii" au înaintat deja o ofertă de aproximativ un milion de euro către formaţia Gimnasia de Jujuy, iar argentinienii au acceptat condiţiile. Şi atacantul de 1,90 metri şi-a dat acordul, acceptînd salariul de 150.000 de euro pe sezon. Însă marea problemă vine chiar din America de Sud. Miranda este în coproprietate cu încă două formaţii, iar cele trei nu se înţeleg cum să împartă milionul de euro de la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  03 Februarie 2008, 09:40

felicitari dlui BECALI,fiind singur actionar decide singur si imediat pe cine transfera,pe cind ai nostri (CIINII ROSII-actionarii cica de la noi -DINAMO ) ii intereseaza doar profitul-afacerea,fiind vorba de ce se intimpla pina in prezent cu transferurile la echipa DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 •  03 Februarie 2008, 04:30

Ptr.joy division!!! Pe mata vrem sa o cumparam!Avem niste WC-uri de desfundat si nu are cine sa o faca!Am auzit ca are buzele mari si de aceea o dorim!!! :))

 •  03 Februarie 2008, 02:12

pe cine vreti luati pe carici????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează