FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA ÎL CAUTĂ PE BORNESCU ÎN GERMANIA, GAZETA L-A GĂSIT LA PRORAPID

Inginerie

Articol de , , - Publicat sambata, 25 iulie 2009 00:00

Finanţatorul din Giuleşti a găsit o metodă prin care să arate încă o dată că legea e doar pentru  proşti. Deştepţii au încheiat un contract între ANA RESIDENCES SA şi Dl. Bornescu, prin care societatea îi închiriază portarului baza Pro Rapid “în vederea realizării pregătirii sale sportive”


Certat cu Ştiinţa, portarul se antrenează de 3 zile cu echipa a doua a giuleştenilor. Ca să evite sancţiunile comisiilor, Copos i-a închiriat terenul gratis
. Bornescu a vorbit despre motivele care l-au îndepărtat de Craiova

Mircea Bornescu aşteaptă la Pro Rapid soluţionarea litigiului cu Universitatea Craiova! Merge acolo zi de zi, profitînd de un acord încheiat cu una dintre firmele lui Copos! Pe document, numele grupării din Grant nu apare însă nicăieri, pentru a evita o sancţiune din partea comisiilor care pot reclama că fotbalistul e încă sub contract cu Ştiinţa.

Gazeta a dezvăluit în ediţia de joi că portarul se pregăteşte de trei zile cu echipa "satelit" a giuleştenilor. Fotbalistul a apărut şi la antrenamentul de ieri dimineaţă, la ora 9:50, cu 10 minute înainte de startul şedinţei.


VERDE DE LA COPOS

S-a întîlnit în parcare cu unul dintre noii săi colegi de la Rapid II şi au mers împreună spre teren. "Eu sînt profesionist, îmi văd de treabă şi caut să mă menţin în formă, indiferent de procesul dintre mine şi Universitatea. Aştept liniştit decizia Comisiei. Dar nu-mi faceţi nici o poză, vă rog!", a reacţionat Bornescu. E o coincidenţă că se antrenează chiar în cantonamentul clubului cu care a negociat deja un contract?

"Ştiţi ceva? Pînă la urmă, chiar nu am nici un motiv să mă ascund! Am acceptul domnului Copos să mă pregătesc aici. Vă pot dovedi asta!", a zis Mircea şi a adus din maşină o convenţie încheiată între el şi societatea Ana Residences SA, reprezentată de patronul Rapidului, care îi dă dreptul să folosească terenurile şi vestiarele vişiniilor pînă pe 15 august. Adică exact data pînă la care se poate prelungi judecata dintre jucător şi Ştiinţa.

DETECTIV OLTEAN
Craiova bănuia de cîteva zile că fotbalistul se antrenează cu cei din Grant. Doar că oltenii credeau că el e în Germania! Surse apropiate celor din Bănie au povestit că Mititelu a trimis un spion la Dusseldorf, unde e cazată trupa lui Viorel Hizo. Intrusul trebuia să pîndească acolo apariţia lui Bornescu, să-l fotografieze şi să folosească dovezile la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor.

"Mă antrenez singur, nu cu Rapid II. Doar folosesc baza giuleştenilor, din amabilitatea domnului Copos, care a dorit să mă ajute"
MIRCEA BORNESCU, portar Craiova

"Habar n-am dacă e regulamentar sau nu! Nu există nici un punct din lege care să spună dacă Rapidul are voie ori nu să-l primească pe Bornescu în cantonament"
VALENTIN ALEXANDRU, secretar general LPF

4 august e data la care va fi judecat conflictul dintre Bornescu şi Craiova. Portarul vrea să-şi rezilieze contractul, motivînd că nu a fost plătit

32 de meciuri a bifat Bornescu la Craiova în campionatul trecut. A primit 25 de goluri, dar în 14 jocuri a fost neînvins

90 la sută dintre suporterii care au votat pe rapidisti.ro vor ca Bornescu să fie transferat în Giuleşti

"Luni mergem la UEFA!" :X

Mititelu ameninţă cu represalii şi Rapidul, şi pe Bornescu Craiova i-a declarat război lui Bornescu

- Domnule Mititelu, ştiaţi că Bornescu se antrenează la Pro Rapid, în baza unui act încheiat cu Ana Residences, una dintre firmele lui Copos?
- George e un om fără onoare, dacă mi-a făcut una ca asta! El şi Bornescu vor suporta consecinţele pentru această abatere gravă de la regulament! Incredibil, a mai folosit şi Ana Holding, adică noi sîntem fraieri, nu ne prindem că e vorba despre Rapid, de fapt!

- Despre ce consecinţe e vorba?
- Nu ştiu, dar eu voi merge luni la UEFA, la FIFA, numai să se facă dreptate şi să fie pedepsiţi cu toţii! Bornescu a fugit de la echipă după ce a luat bani în avans şi acum se plînge că e neplătit!

- Ce veţi face dacă vi se va da dreptate în instanţă? Îl reprimiţi pe Bornescu?
- Exclus! Mircea riscă...ce riscă?!, sigur asta se va întîmpla, va sta pe margine un an, cît mai are contract! Nu se poate să-ţi baţi joc aşa, el a dat o palmă oraşului Craiova şi istoriei clubului. Nici Rapidul nu va scăpa nepedepsit!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  25 Iulie 2009, 23:16
Postat de pe 25 Iulie 2009, 14:27

asta nu e decit o noua diversiune de a lui mititelu,la fel ca si cu gingioveanu!se injura prin presa unii cu altii,iar pe la spate lucreaza linistiti!mititelu se umple de bani,iar suporterii tac ca prostii si lie se cere sa vina la stadion!

tu chiar nu intelegi nimic frate. pai bornescu vrea sa plece GRATIS la rapid. daca reuseste asta, suma pt el la semnatura e mult mai mare. daca liga nu ii da castig de cauza atunci rapidul (ca si orice alta echipa) trebuie sa achite suma de transfer. abia atunci ai putea spune ca face mititelu bani. copos exact asta incearca sa evite. intelegi acuma?

stiintza4ever
stiintza4ever  •  25 Iulie 2009, 23:12
Postat de pe 25 Iulie 2009, 14:27

asta nu e decit o noua diversiune de a lui mititelu,la fel ca si cu gingioveanu!se injura prin presa unii cu altii,iar pe la spate lucreaza linistiti!mititelu se umple de bani,iar suporterii tac ca prostii si lie se cere sa vina la stadion!

baa nu sunteti normali la cap paranoicilor. cand o sa intelegeti ca un jucator de la orice echipa care vrea sa se respecte trebuie sa vina la antrenament si sa-si faca datoria pt clubul care il plateste atata timp cat e sub contract cu acel club. cand va vad ca vi se pare normal ce au facut bornescu si gangioveanu mi se urca sangele la cap. nu realizati ca e important sa fim disciplinati, ne-am saturat de rebeli!! n-am nimic cu jucatorii dar clubul trebuie intotdeauna sa fie respectat.

gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  25 Iulie 2009, 17:01
Postat de sibelius pe 25 Iulie 2009, 16:18

Si ala cu Vaslui l-ati vandut?:))

da tu ce treaba ai ma pe aci ? ai muls oile ? ia vezi ca poate ii este cald lui becali, fa`i putin vant ;)

Vezi toate comentariile (74)
Comentează