FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Îngropaţi

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

După eşecul de aseară, nemţenii simt din nou fiorii reci ai retrogradării

Partida de sub Pietricica a început neaşteptat. Deşi înaintea meciului declarau că i-ar mulţumi şi o remiză, constănţenii au atacat încă din start. Urmare firească, au şi deschis repede scorul (minutul 7), căpitanul Şchiopu transformînd fără emoţii penalty-ul obţinut de Voiculeţ.

Semnalul trezirii din somn a moldovenilor l-a tras Marius Croitoru, acestuia devenind filtrul majorităţii acţiunilor ofensive ale Ceahlăului. Din piciorul ex-stelistului au plecat şi singurele ocazii ale amfitrionilor din prima repriză, însă Doicaru (29) şi Bădescu (41) le-au irosit cu seninătate.

"Rechinii" au stat în majoritatea timpului la cutie, încercînd să lovească decisiv pe contraatac. La o astfel de acţiune, Gerlem (61) putea închide meciul, dar şutul tău a greşit cu puţin ţinta. Goana după egalare a gazdelor a continuat, însă nici norocul, nici arbitrul Martiş, care nu le-a acordat penalty-ul solicitat (65), nu i-a ajutat. Uşor-uşor, trupa lui Hizo şi Ştefan alunecă iar pe tobogan spre liga secundă, cum s-a întîmplat şi sezonul trecut. Atunci, scăparea a venit de la Delta Tulcea. Acum cine-i mai salvează?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  02 Martie 2008, 10:47

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul. si nici fotbalul nu iese din acest cadru. dar daca fotbalul ne e asa cum e, se pare ca nici cei care il comenteaza, adica voi jurnalistii nu faceti altceva decat niste blaturi sentimentale. ati avut tot timpul ceva cu ceahlaul, sau poate cu moldovenii in general. cu orice prilej ati lovit in aceasta echipa dar nu ati luat in considerare meciurile in care ceahlaul a fost dezavantajata decisiv de arbitraj. nici echipa nu merge bine. dar sunt cel putin 5 puncte in aceste 21 de etape care i s-au furat pe nedrept ceahlaului. dar na. cine sa le mai vada si pe astea?... oricum nu voi cei de la gazeta sporturilor

 •  01 Martie 2008, 15:02

Propun ca Ceahlaul sa se retraga din campionat ,sa vad pe cine o sa mai fure arbitri in halul asta? Presa o sa treaca furturile impotriva Ceahlaului ,ca pe ceva firesc . Moralistii latrau de Kosovo, de cooperativa, de Pinalty-uri.Educatia si principiile voastre inalte va impiedica sa scrieti de cit de furata a fost Ceahlaul in acest campionat?

 •  01 Martie 2008, 10:20

ronaldo esti nebun tata ! Cand vreodata o sa dea Bosanceanu meciul cainilor cand ala e stelist declarat si dintr-un astfel de meci cu apreciezi tu l-a "zburat" pe curca din poarta ! Poate ai vrut sa zici sa-i de-a Stelei cele 3 puncte Farutzu. Legatura este cei 2 jucatori care i-a cedat Steaua echipei nemtzene. Adica cate 3 puncte (butoanele lu Becali) pt. fiecare jucator in meciurile cu Ceahlaul si Farul !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează