FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Înregistrăm contractul!”

Articol de , - Publicat joi, 29 mai 2008 00:00

Rapidiştii sînt debusolaţi din cauza ezitărilor lui Boloni şi n-au altă soluţie pentru conducerea tehnică. Presat, antrenorul le-a promis că semnează azi.

“N-am nici o emoţie, ră­mî­ne cum am stabilit cu Loţi, va semna joi contractul, după care înregistrăm documentele la Federaţie! Ce fac dacă nu se va întîmpla aşa? E simplu, de sîmbătă vom avea un alt antrenor!”. Fathi Taher a redevenit optimist, la o zi după ce izbucnise la adresa lui Boloni.

Ce l-a mai liniştit pe iordanian? O discuţie cu antrenorul. “Sem­nez, dar nu are rost să ne grăbim. Avo­ca­ţii mei studiază ac­tele şi, dacă e totul în ordine, joi vor sem­na actele, la Bucureşti, după ca­re docu­men­tele vor fi în­re­gis­tra­te, în prezenţa repre­zen­tan­ţilor mei”, i-a zis B­o­lo­ni. Cu cî­te­va ore îna­inte, Zotta re­ve­nise din Emi­ra­te du­pă trei zile de negocieri, dar fă­ră vreo dovadă: “Termenul limită e joi!”.

“Vor doar să pună presiune pe Loţi”

Sceptici din cauza amînărilor repetate ale tehnicianului, giu­leş­te­nii se tem că pot rămîne fără soluţie pentru banca tehnică! Varianta Răzvan Lucescu, pe care s-a insistat în ultimele două zile, n-are nici o şansă de reuşită. “Rapid a avut de la început alte planuri şi e bine să şi le ducă la capăt. Eu am spus că nu pot pleca de la Braşov şi voi continua aici. Sînt doar zvonuri prin care se doreşte să se pună presiune pe Boloni!”.
Constantin Toma, preşedintele Consiliului de Administraţie, a susţinut ieri că e pregătit şi pentru refuzul definitiv al fostului selec­ţioner: “Avem alte variante la fel de pu­ternice ca Boloni, dar deo­cam­dată n-are rost să vorbim despre asta, deoarece sîntem dis­puşi să aş­teptăm. După luni de dis­cuţii, ce mai contează o zi-două în plus?!”.

11 zile au mai rămas pînă la reunirea Rapidului. Giuleştenii nu au făcut nici o achiziţie.

Iar În Brazilia

Directorul general adjunct Grigore Sichitiu revine în America de Sud, de data asta însoţit de Rolao Preto. Directorul general adjunct şi viitorul asistent al lui Boloni pleacă astăzi în Brazilia şi Argentina, pentru a urmări cîţiva fotbalişti. Sichitiu a mai fost în America de Sud la începutul lunii şi a petrecut acolo două săptămîni.

Cu ochii pe Diallo

“Am vorbit cu Loţi şi despre jucătorii pe care îi vrea la Rapid”, a spus Zotta. Unul dintre fotbaliştii pe care şi-i doreşte Boloni e Mamadou Diallo, atacant de 26 de ani de la Al Jazeera. Presa din Franţa susţine că vîrful din Mali a fost convins de Loţi să-l urmeze în România. “Da, s-ar putea să vină şi fotbalişti de la Al Jazeera”, a admis Taher.

“Am mai discutat cu avocatul lui Boloni şi pot să spun că am înregistrat progrese. Sper ca joi să definitivăm actele”
Constantin Zotta director general Rapid

“Contractul meu cu Rapid e pe masa avocatului. Cu asta cred că am spus tot! Vorbim mai multe într-o zi, două”
Ladislau Boloni antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează