FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 1-2

Insider în vestiarul Stelei » Mirel Rădoi: "Demonstraţi-le cine sînteţi, închideţi-le gura!"

Articol de - Publicat luni, 24 august 2015 00:00

Mirel Rădoi i-a strîns pe jucători în jurul lui şi a avut un mesaj mobilizator în vestiarul campioanei înaintea meciului de ieri, din Bănie.

Ieri, cu două ore înainte de meci, autocarul roş-albastru a ajuns la stadion cu Rădoi şef de echipaj. A coborît şi a intrat în vestiar, iar după inspecţia gazonului de către Chipciu, Varela şi compania, Rădoi i-a strîns pe toţi şi a avut un discurs extrem de mobilizator. Sursele GSP dezvăluie speech-ul fostului căpitan în faţa elevilor săi, care s-a terminat în aplauzele tuturor.

"V-aţi săturat să rîdă lumea de noi? V-aţi săturat să zică toţi că sîntem nişte loseri? Demonstraţi-le cine sînteţi, închideţi-le gura! De ce nu le reamintiţi la fiecare meci că voi sînteţi campionii României şi că voi aţi dominat ultimele trei campionate? Dovediţi că meritaţi să îmbrăcaţi tricoul Stelei şi nu vă bateţi joc de el! De azi trebuie să arătăm ca o mare familie şi să demonstrăm că noi sîntem cei mai buni din România!", le-a transmis tehnicianul de 34 de ani.

Nu s-a ridicat de pe bancă

Mirel Rădoi a fost înştiinţat, înaintea meciului de ieri, de către observatorul de joc Paul Mincu, din Bucureşti, de decizia Comitetului Executiv care îi interzice să mai dea indicaţii în picioare în timpul meciurilor din Liga 1.

Tehnicianul s-a confirmat, a stat tot meciul pe bancă şi nu s-a ridicat nici măcar o dată. Doar la golul lui Stanciu a ieşit şi a fost luat în braţe de jucători.

Indicaţiile către stelişti au fost date tot timpul de către Nicolae Dică şi din cînd în cînd de către Massimo Pedrazzini. Rădoi n-a scăpat, în schimb, de înjurăturile fanilor olteni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 August 2015, 18:07
Postat de zarqa pe 24 August 2015, 15:51

Nu am fost si nu sunt un anti-FCSB, nu sunt nici macar simpatizant al Craiovei lui Cartu&Sandoi, dar meciul ar fi trebuit sa se termine la egalitate, 1 -1. Asa era drept, dupa desfasurarea jocului. Nedrept a fost arbitrul. La acea faza nu se dadea penalty, 99 dintr-o suta nu "dicta" 11 m.

aberezi,penalty clar

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 August 2015, 15:52
Postat de wertus pe 24 August 2015, 12:52

fara ajutorul arbitrilor sunteti nuli

iar voi ati picat in *** cu tot cu boc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zarqa
zarqa  •  24 August 2015, 15:51

Nu am fost si nu sunt un anti-FCSB, nu sunt nici macar simpatizant al Craiovei lui Cartu&Sandoi, dar meciul ar fi trebuit sa se termine la egalitate, 1 -1. Asa era drept, dupa desfasurarea jocului. Nedrept a fost arbitrul. La acea faza nu se dadea penalty, 99 dintr-o suta nu "dicta" 11 m.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează