FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Intervenție spumoasă a lui Becali la TV! Ce mesaje a avut pentru Pițurcă, Lăcătuș și Stoica: "Tudorele, tată, am luat Steaua cu macaraua"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 18:54

Gigi Becali a avut în această seară o intervenție la tv în care a ținut să transmită mai multe mesaje pentru Victor Pițurcă, Marius Lăcătuș și Tudorel Stocia.

"Acest Pițurcă este cel pe care l-am cunoscut și a fost prietenul meu. A spus lucruri drepte și corecte, cu mici nebunii. Credeam că a luat-o razna, dar văd că e normal, nu-mi pare rău că mi-a fost prieten. Tot ceea ce a spus, a spus cu demnitate.

Piți, ascultă-mă, actele mele sunt făcute legal. Nu se poate întâmpla nimic!", i-a spus Becali lui Victor Pițurcă. 

Latifundiarul le-a transmis mesaje și lui Marius Lăcătuș și Tudorel Stoica, ambii prezenți alături de Victor Pițurcă în studioul TV Digi Sport. 

"Lăcă, ai rămas același om cu suflet de copil. Vrei să se implici la CSA, să faci lucruri acolo, foarte bine, să-ți dea Dumnezeu sănătate!

Tudorele, am luat Steaua cu macaraua. Am luat o macara și am luat Steaua cu macaraua. Atât am vrut să spun, dar urmează să declar eu cum am luat Steaua.

Tudorele, tată, du-te la parchet și spune că Becali a luat Steaua cu macaraua și pune-i să verifice dacă am dreptate sau nu", a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  18 Ianuarie 2017, 21:58

Mai,IDIOTILOR,comentariile nu sunt jignitoare:cand spunem ca voi nu mai aveti nevoie de *** si dati spume pe gura numai cand ii publicati pozele de *** ale tampitului de cioban,astea sunt doar ADEVARURI!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  18 Ianuarie 2017, 21:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  18 Ianuarie 2017, 21:37

Ma jiji, si actelea alea de la Cluj, stii tu, cum ca erai acolo cu Valiza plina de bani pt o afacere imobiliara la care erau partener Piti si Teia erau tot corecte :-)))) Asta pana ai venit chiar tu sa spui ca nu sunt, si ti-ai bagat prietenii in rahat, au primit si ei pedepse cu suspendare ca si tine .... Asa ceva nu se face bai jiji! De asta sistemul nu o sa faca niciodata afaceri cu tine, cum au facut cu Arpi, cu Bucsaru cu Sebi Ghita si altii din astia ci iti pun pumnul in gura: vrei sa mai fii liber? semneaza aici si aici ca renunti la jumate din avere si gata! Metoda e veche, Codrin Stefanescu ala de PSD stie bine cum se procedeaza, multi PSDisti de-ai lui au patit-o ....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează