FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Interviu cu jucătorul care nu se aștepta să fie dat afară de la Dinamo: "Sînt şocat de decizia lui Rednic!"

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 00:00

Bogdan Gavrilă vorbeşte despre faptul că antrenorul "cîinilor" l-a dat afară, obligîndu-l să îşi caute echipă. Mijlocaşul de bandă spune că a primit foarte greu decizia.

- Bogdan, care e situaţia ta la Dinamo, ai fost dat afară?
- Antrenorul mi-a transmis că nu fac parte din lotul echipei care pleacă în cantonament în Cipru şi că trebuie să îmi caut un împrumut pînă în vară.

- Te aşteptai la acest lucru?
- Deloc! Am fost efectiv şocat pentru că restul oamenilor din club sînt conştienţi de calităţile mele. Ce să mai zic acum?, e decizia antrenorului, nu mai are nici un rost să comentez prea multe.

- Unele zvonuri spun că Mircea Rednic a luat această decizie pentru că are ceva personal cu tine. Aşa este?
- Am auzit şi eu asta, dar refuz să cred aşa ceva. Nu are de ce pentru că nu sînt un jucător care să facă probleme în cadrul echipei.

"Nu cred că mă duc la Botoşani"

- Te simţi vinovat pentru ceva în acest sezon?
- Nu am greşit cu nimic! Cine ştie cine a lansat vreun zvon sau altul care a fost prost interpretat. Nu vreau să exagerez, să spun că sînt un model de disciplină, dar nu am făcut probleme niciodată şi m-am antrenat la intensitate maximă indiferent că am jucat sau am fost rezervă. Au fost momente cînd nu mă mulţumea statutul de rezervă, însă nu am ţinut în mine şi m-am antrenat în continuare.

- Cum ai primit decizia lui Rednic?
- Pentru mine este foarte dureros pentru că sînt printre cei mai vechi din echipă şi îmi doream foarte mult un trofeu, iar anul acesta Dinamo este foarte aproape de cîştigarea unui trofeu la care consider că am pus şi eu "umărul". Asta este, acum merg înainte, o să iau o decizie în perioada următoare.

- Te duci la Botoşani, te-au ofertat şi public...
- Încă nu m-am transferat nicăieri, deşi prin presă aşa se vehiculează. Pe mine nu mă sună nimeni să mă întrebe dacă sînt adevărate sau nu zvonurile! La Botoşani nu cred că voi merge pentru că dacă era să mă duc, acceptam de cînd m-au sunat prima oară.

"Am început sezonul bine, ca titular, însă pe final am fost mai mult rezervă şi jocul meu a scăzut calitativ din cauza lipsei de minute, dar chiar şi aşa am avut momente bune, în care mi-am ajutat echipa"
Bogdan Gavrilă

"Cu siguranţă mă voi întoarce la Dinamo la un moment dat, nu pot să mă despart de acest club în modul acesta"
Bogdan Gavrilă

2pase decisive în 16 meciuri a reuşit Gavrilă în acest sezon de Liga 1

5,81este media notelor GSP ale lui Gavrilă în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
luc11
luc11  •  15 Ianuarie 2016, 20:26

Gavrila nu are fizic de sportiv, firav si fara capacitate la efort stie el ceva cu balonul dar deja l-au cam ghicit adversarii si il anihilieaza usor...se si crede vedeta, mai bine sa ii contacteze repede pe aia de la Botosani sa nu se razgandeasca

749913671784643
Razvan Marcel  •  15 Ianuarie 2016, 15:41

Un lucru nu intelege Gavrila,nu te vrea la Dinamo,e greu de inteles?

george1111
george1111  •  15 Ianuarie 2016, 14:46
Postat de nea_vanea.60 pe 15 Ianuarie 2016, 14:26

cartu sorinache a lansat tactica de joc "autobaza". rednic practica politica de cadre numita tot autobaza! in ce consta? in autobaze soferii cotizeaza lunar la seful de coloana, seful direct, ca sa aiba o masina mai buna si trasee mai avantajoase. aceasta este o meteahna a lui rednic de notorietate in fotbalul nostru. pe gavrila l-a lovit autobaza... a doua meteahna a lui, la fel de notorie, este aducerea prin transfer numai a fotbalistilor cunoscuti de el, de la care, prin intelegere directa si accept tacit, incaseaza un comision. pana si patronii care l-au angajat in romanica stiau asta si ce-i asteapta. insa, il angajau pentru calitatile profesionale, de necontestat la nivelul fotbalului intern.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează