FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV Lăcătuş a dezvăluit care a fost jucătorul de la Steaua care l-a impresionat cel mai mult: "Nimeni nu se pregătea ca el, făcea totul!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2017 12:07

Marius Lăcătuş a acordat un interviu amplu pentru Gazeta Sporturilor, vorbind despre temele de actualitate de la echipa Armatei, dar rememorând şi aspecte uitate din cariera de jucător a "Fiarei".

Lăcătuş a dezvăluit jucătorul care l-a impresionat cel mai mult în perioada petrecută la Steaua, în acea echipă de la mijlocul anilor '80, care a luat Cupa Campionilor.

- Care coleg vă impresiona, să gândiți "Mamă, ce fotbalist e ăsta!"?
- Nu te supăra, erau cam toți fotbaliști atunci!

- Un superlativ totuși, unul care sărea în ochi.
- Sigur, fiecare te poate impresiona cu ceva. Ca să-ți răspund, zic Boloni. Nimeni nu se pregătea ca el. Avea tabieturile lui, nimeni nu-i punea mâna pe ghete, nimeni nu le spăla, nu le făcea cu cremă, nu punea altcineva crampoanele. El trebuia să facă tot! Ca seriozitate, ca atitudine, Boloni mi se pare superlativul.

Interviul integral cu Lăcătuş poate fi citit AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  16 Februarie 2017, 18:16

O fiara ruginita, un om de nimic, un caracter ZERO, care a ajuns cersetor la usa popotei. Ce rusine sa se inregimenteze in plutonul de misei sua de saraci cu duhul care il urmeaza pe preotul talpan-taliban in dementa lui anti Steaua. Lacatus esti o mare deceptie. Intelegem ca vrei si tu o solda, un salariu orice se poate obtine de la guvern, din banii public (ca la private e nevoie de performanta si tu esti praf), dar sa te compromiti in halul asta este inacceptabil. Esti o mizerie! si locul tau este in groapa din DStefa cel Mare, impreuna cu Talpan!

nebraska
nebraska  •  16 Februarie 2017, 17:54
Postat de iosif_vs pe 16 Februarie 2017, 15:59

Tu esti prost de pe un singur cont, spre deosebire de colegul tau in materie de anti-stelism, aka moflea catalynn. Ala e bolnav de clone, si-a mai creat vreo trei in ultimele zile de pe care posteaza noaptea

Te inteleg iosife,suferi...desi e greu de inteles are si clona fcsb fanii ei,dracu stie cum au ajuns sa sustina asa ceva.

stark
stark  •  16 Februarie 2017, 17:06

Ce sigla demna de un club de fotbal care isi respecta culorile apare in fotografie alaturi de Marius. Vulturul cu sabiile in ghiare si motto in latina nu ca sigla becalifera desenata de lutu care seamana cu un arici ingalbenit calcat de masina.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează