FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA DIGITALĂ

Interviu EXCLUSIV pentru GSP » Dan Alexa vorbește despre scandalul Ionel Ganea/Anamaria Prodan: "Să vă spun cum lucrăm"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 00:00

În exclusivitate în ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi, Dan Alexa, fostul jucător al celor de la Dinamo, Poli Timișoara și Rapid, acum antrenor la Concordia Chiajna, vorbește despre relația cu Anamaria Prodan.

Întrebat de reporterul GSP cum l-au afectat afirmațiile lui Ionel Ganea, care insinua o posibilă relație intimă între Alexa și soția lui Laurențiu Reghecampf, Dan Alexa a explicat:

"Sincer, nu m-a afectat. Toată lumea îl cunoaște pe Ionel Ganea, eu nici n-am fost interesat să vorbesc cu el. A fost la o emisiune și-a zis că s-a interpretat greșit. Așa că ce să mai zic?! Nu comentez sub nicio formă viaţa mea privată, mai ales când apar asemenea lucruri.

Prietenia cu Anamaria nu m-a influenţat niciodată. Dar m-a ajutat la greu, fără niciun fel de pretenţie. La Rapid mi i-a adus pe Vlad Morar și pe Raul Costin. La Mureș pe Morar, pe Belu și pe Mingote, toţi au ajutat echipele la care au fost. Ana e un manager foarte bun, iar Reghe și-a demonstrat mereu valoarea. Cum lucrez cu Anamaria, lucrez foarte bine și cu alţi impresari, cu Mara, cu Apostu, cu Giovanni, cu Dragoș Sârbu. Iau jucători după cum se mulează pe echipa mea, nu pe prietenie.

Nu mă interesează vorbe spuse de oameni frustraţi. Respectul meu pentru Anamaria este maxim fiindcă m-a ajutat în vremuri grele, când aveam nevoie de jucători".

În același interviu, Alexa a vorbit despre posibilitatea ca odată să antreneze Steaua, despre care a fost greșeala carierei și ce crede acum despre fosta sa echipă, DinamoÎl poți citi cumpărând ziarul de chioșcuri sau pe platforma Gazeta Digitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  29 Ianuarie 2017, 16:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Ianuarie 2017, 16:38
Postat de sooos1ck pe 29 Ianuarie 2017, 12:20

ASa sunt femeile, vor sa se dea in spectacol!

Nu toate femeile sunt la fel.In plus ,nu era momentul.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  29 Ianuarie 2017, 13:54

Cine se aseamănă, se adună: de data asta, fizic. Numai uitați-vă ce moace de speriat copiii tembeli au Anomalia şi Dan Anexa!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează